Tuesday, 1 October 2013

E-Quran terbaik!






Salam semua..

Alhamdulillah baru sempat nak menjenguk blog kesayangan hamba ni..buzy kalah menteri.hehe..

minggu lepas ayu ada order e-quran ni..yang elektronik guna pen tu.hajat di hati nak hadiah kan untuk mama dan abah ayu.

so balik raya haji nanti boleh lah bagi..in advance birthday tahun depan terus lah.senang kira gitu.hehe...


inilah set nya..memang letak ja pen tu,untuk pilihan bahasa dan terjemahan semua ada.kira mudah sangat.apa yang kita baca pun boleh record.sangat mudah sekarang kan.set ni termasuk buku doa harian,haji,kamus bahasa,tasbih digital.

harga pun berpatutan sebelum ni ayu ada jugak survey tapi dalam RM250-RM300.alhamdulillah ayu beli ni dapat RM190.

kalau ada yang berminat boleh contact en Ridzuan (0122556765).orangnya pun sangat baik senang nak berurusan.dalam sehari barang dah dapat.service memang terbaik.hehe


p/s:slow2 terjah ;-)

29 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagus kan

Deqla Manjew said...

kira ok la tu ayu.. murah pun murah.. dalam 1 set kan..mmg terbaiklah..

Puan Zaniff said...

best..lom dpt beli lg..

lama xsinggah blog ayu..:)

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

kalau tengok kat kedai biasa around 2oo lebih...hak ni kira murah la

Amanina Mads said...

murah la dear..

p/s: blog ada problem sikit, ada entri xboleh komen. tgh tunggu org editkan

diana said...

murah la kalau gitu..

Chic Na said...

wahhh kira murah la ni.. abah cikna beli aritu pun 300++.. nak harapkan anak dia beli xtau bila.. kekeke.. ayu jugak bagus.. :)

Cinta Misteri said...

CiM bru jer hadiahkan bonda Al-Quran elektronik ni pd birthdaynya yg lepas sbb sblm ni bonda share ngan ayah.

Aine Ainun said...

saya pun dah ada=)

ya ayu...kalo nak beli dalam 100++ja, kalo lebih dari tu kira mahaila...'

ejulz said...

best kalau ada quran ni.. senang bljr org kata.. tapi kene hati2 dgn pngeluaran yg x menepati piawaian quran.. teringat ceramah pasal akta percetakan quran dulu..

Pykaa Pdott said...

Pyka pon ade beli e quran nie kat mama pyka . Harga rm250 tapi sbb dia kna pyka dia bg rm200 je la . Bgun e quran nie mudah nak belajar kan .

nuyui a.k.a miss YUI said...

rm190 ke dear? ok sgt tu...

Makwe Kintan said...

set al-quran ni sama mcm saya.. tp saya beli tahun lepas lg.. mmg mahal sikit masa saya beli harganya RM350..tp xpelah..belanja harta ke jalan Allah.. Berpahala..

Cendol said...

Salam,ayuu . boleh tahanlah harganya..sebelum ni pun yang cendol tengok dalam 200 lebih..kira murah la RM190..however,tak rasa nak beli pun sebab jeles dengan E-quran ni..huhu dia pandai sangat mengaji..lagi terer dari cendol..tu yang jeles sgt tu.haha makanya tengok aje la e-quran tu dengan hati yang membara.apa2 pun,e-quran ni ciptaan manusia.kita ni ciptaan ALLAH,pasti kita sendiri mampu baca Quran lebaik baik dari itu.moh kita berusaha!chaiyok!

Mrs Velentine said...

sekarang dah murah kan ayu...MV insyaallah akan beli juga ni nnt.

Cik Aini said...

zmn dh canggih kan..senang lps ni :)

Kesuma Angsana said...

bagusnyer ayu !

Yumida Huda said...

murah la ayu..alhamdulillah
yumida beli awal thn ni rm330

dya bunga said...

Dya pun rasa mcm nk bg mama dya hadiah ni.

Cik Nur™ said...

uikss..murahnya ayu dapat...

♥ Miss Hearty ♥ said...

eh, murahnya ayu beli..memang nampak menarik E-Quran nie :)

BERT said...

fuh canggihnya... wah murah jugak ayu dapat tu.. tiap kali ada yang membcanya insyallah ayu dapat jugak 'saham'nya... mudah-mudahan kan..

nanakimie said...

alhamdulillah...:)

9n0L4 said...

nk buat hntrn ke ape ni? hehehe. bile yuuuuu.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

menarik la ayu

Mimi Azirah said...

E quran nih memg bagus

E'in said...

eh murahnyeeeeee,,... sbb ibu ein ade sebut die nk yg nie... uhu

Yana Libra said...

murah gak kalau 190 tu..sy survey dulu 250 camtu..plan nak beli gak, tp xbeli2 lg..huh~

LYAfrina said...

sekarang nk belajar al-quran pon dh senang kan..