Tuesday, 29 October 2013

Jadual update dan blogwalking kini berubah!






Salam semua..

alhamdulillah walaupun sibuk sekarang masih ada ruang untuk mengupdate dan blogwalking.tapi tidaklah rancak seperti dulu..uarrghhh..makin hari cabaran hidup makin tinggi.jadi jadual hidup pun berubah

kalau dulu tiap2 hari pasti ada update dan tiap2 hari jugak pasti blogwalking..kini update pun jarang2..blogwalking apa ntah lagi kan.cuma 1 janji ayu lambat mana pun pasti diterjah!nampak tu 'ada tegas di situ ;-p.'

sekarang memang tak dapat update hari2..tapi inshaallah setiap kali ada kelapangan untuk update disertai sekali dengan blogwalking.jangan merajuk eh?hehe..mula ingat nak stop dari dunia blog ni..tapi pikir2 balik rasa sayang sangat.ni tahun kedua ayu berblog,start dari mula kerja ayu berblog.inshaallah kalau berhenti kerja pun blog tak nak benti..'eh ada niat tu.kih3'..tengah berusaha jugak lah nak capai cita2 jadi housewife sambil2 buat part time,jaga anak..cukup2..itu dah melalut panjang..bab tu bila dah jadi baru kita cerita lain kan.hehe

#terjah menerjah jom!

16 comments:

nanakimie said...

hihi..pernah jugak tu bercita2 nk jd housewife sepenuh masa:) takpa ayu slow2 bw ye....

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

Rosmiza Ali said...

Pelan2 kayuh.. Dahulukan mana yang lebih penting dulu.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Mimi Azirah said...

take ur time ayu

Chenta Ummi said...

jgn berhenti berblogging.. sy pernah rs nyesal.. hehehe... masa boleh dicari utk mengupdate.. :)

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe. jngn la brenti blogging. up entri bila ada masa . :)

Sayangku Zie said...

singgah sini... nak BW sekarang memang tak sempat hanya balas jejak

Haryati Faizal said...

samalah ayu... kdg2 pagi update tak tentu lagi nk BW kat umah kwn2...kadang tu terjah sambil lalu je...

Cik Aini said...

sama la Ayu..kalo dulu update selang sehari..la ni 4 ari br berupdate..bz ngalahkan menteri.haha nk stop pun ada tp syg sbb dr sini lah kita kenal kan..syg gsf :)

Cik Nur™ said...

Nur sekarang pun dah jarang update...saja xnak update hari2...
skrang mmg nur update selang2..hehehe

Deqla Manjew said...

xpelah ayu.. yg mana penting tu yg kena dulukan.. seronok jugak jadi housewife smbil berbisnes on9 ker.. syok gak tu..cubalah nanti bila dah kawen! hihi

Amanina Mads said...

bila ada commitment baru la makin bz.. blog pun makin berubah nanti :)

jaakechik said...

jaa pun dah tak aktif blogealking mcm dulu2, sempat update blog tetengah mlm slps anak tido. 1 entry 1 hari jer jaa mampu post.

Chic Na said...

sama lah kita ayu.. time ada masa tu muncul la kejap, pastu ilang kejap.. hehe..

Masha Meisters said...

hehe...ada scedule! hihi

LYAfrina said...

sama la dgn lya.. walaupon lmbat,ttp akan kunjung balas.. komitmen pd keluarga & kerja membataskan masa..