Wednesday, 30 October 2013

Love You Mr Arrogant






Salam Semua...

wordless kita ganti dengan wordmore  pasal Mr Arrogant boleh?hehe..


sapa suka tengok drama melayu?kalau ada sama lah kita.cuma slot cerekarama kurang layan sikit.ada ja kerja time tu ;-)..

yang terbaru trending cerita Love You Mr Arrogant.first episod ayu tengok dah rasa tertawan sedangkan tak kenal sangat pun pelakon dia.rupanya dah lama berlakon zara zya tu ye..okla memang pandai dia bawa watak.

ada jugak lah termiss cerita ni.yelah tayang time magrib memang tak dalah dapat tengok sepenuhnya kan.so apa lagi pergi lah cari novel ni.obses gila minah ni kan! ;-P..

dapatlah ayu baca malam2 tak da buat apa kan.2 malam ja pun baca,rumate cakap rugi ja beli baik sewa ja 2 hari.haha.boleh ke gitu?novel dia tak tebal sangat so cepat lah baca.ending dia memang best!tak macam Cinta jannah sebelum ni.

sapa yang suka baca novel mesti dah tau kan.hehe.minggu depan dah nak habis dah cita ni,kalau ending sama macam novel memang puas hati.dan ada sebab mengapa si Irham tu arrogant sangat.geram ja tengok macam nak ja cubit2. ;-P


#kalau ayu tak nak lah yang arrogant sangat,sakit jiwa nak melayan kan ;-)

23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best2

Deqla Manjew said...

deqla skip2 lyn citer nih..kalo mmg bukak , lyn ar.. kalo x bkk tv mmg lupa.. haha

lia said...

x reti layan drama he3

nanakimie said...

hihi,memang best ceta ni....:) nana nengok pun sebab terpengaruh dgn kimi...dia yang memula layan..last2 nana yang tukang ceta kat dia:)

Shark Kay said...

shark dop tengok pun..
cukup ler baca sinopsis jer..
lagu ost jer layan :)

syakirah izwanie said...

Memang syok sangat lahai cerita ni. Hehehe :) Tak sabar nak tunggu ending dia.

nuyui a.k.a miss YUI said...

skg layan ni..hihi

Mimi Azirah said...

akak pun dh beli ayu...best citer nih

Haryati Faizal said...

akak tak sempat nak tengok live la ayu, selalu tgk kat tonton je...

Aine Ainun said...

Huhus
Xtgk ayu..x sempat hihi

lelamaisara said...

sanggup tu p cari novel..hehehe..akak dah lama tak bace novel tau Ayu..dulu time anak dara memang gile..hehe

Mizz ErMa said...

wah, siap beli novel tu..hihi sy pulak tengok kadang2 aje tapi mak mmg tgk ari2..hihi

Rosmiza Ali said...

MM dah kurang minat nak layan drama melayu.. Ntah, cam boleh agak dah cerita dia.. Sama jer.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

HeNRieTTa JoSe said...

Kdg kdg dlm novel laen sket...tpi rietta lebih suka membaca....lebih details..klu drama ke movie...kita asik tgk pelakon...xtgk dekorasi dia..

Cik Nur™ said...

sekarang ni mmg demam arrogant kan..!

Nur tak pernah tgk pun..huhuhu

Cik Aini said...

hahahaa
pening kan ayu nk layan kalo over Arrogant sgt..last2 cubit pp baru tau dok arrogant sgt :)

Kesuma Angsana said...

Adik plg suka citer ni hehehe

elyna mirsada said...

pengakhiran jannah xsuka la..haha,cte ely pn ska gk tgk cuma geram ngn ilham tu je,hehe

Amanina Mads said...

nina pun bru ja dpt novel lyma. oder on9 punya. memang best drama ni. sweet kan. kadang2 tu siap tgk ulangan kt tonton :)

jaakechik said...

salam ayu,
jaa pun suka gak tgk citer arrogant ni, tp layan kat TONTON, sbbnya jaa balk keje dah kul 7 ptg. sampai umah kul 7.30 mmg x menyempat ar... hihi... citer ni best gak la kalo tgk dari memula citer dia lagi... hihihi...

Chic Na said...

tak dan nak tengok citer dia apetah lagi nak baca novel dia.. bkn ape takut tengok kang mesti nak follow sampai abis.. hehe..

Masha Meisters said...

lastly, dah habis juga citer ni semalam...dah tak arrogant juga akhirnya....hihi

LYAfrina said...

lya pon sama.. siap dgn fain pon angau dgn LYMA ni... citer baru ganti LYMA xbest lgsung walaupon novel dia best.. aura azlee & zara kot.. lagipon lakonan betul2 real+ skrip y poyo2 n real..