Thursday, 10 October 2013

Cuti Raya 11-16 Oktober 2013






lama rasa tak balik kampung..last balik pun raya aritu..so maknanya dah dekat 2 bulan tak balik ni...tapi cuti pulak makin sikit tak boleh nak cuit lama2.. maka nya hari Rabu raya kedua dah terpaksa balik sini..sedihnya..sobs sobs..huhu..

bestnya kalau kerja dekat rumah kan..dekat ja dengan family..nasib perantau kena terima lah kan.hehe..ada hikmahnya..rindu tu lagi menebal rasa..pastu kalau balik pulak gitau ja nak makan apa pasti mama masak.hehe..

so blog pun terpaksa bercuti lah ni..selamat bercuti semua..Selamat Hari Raya Aidiladha..moga mendapat keberkatanNya..amin ;-)

Hati2 yang balik kampung jauh atau dekat ;-)..Salam Aidiladha..

33 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

salam aidiladha ayu
balik kg hati yer..moga perjalanan selamat pergi n balik

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Salam AidilAdha juga. Semoga selamat balik dan kembali semula.

Yumida Huda said...

wah lama la ayu cuti
selamat berholiday
semoga sampai ke destinasi

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Heee selamat balik kampung ya Ayu, dah balik sini singgahlah blog kita..dah lama tak jengukkan? Hehe :)

dya bunga said...

ayu ati2 ye bila blik kg.. :)

dya bunga said...

ayu ati2 ye bila blik kg.. :)

adrianna syaz said...

Seamat bercuti ayu..dan slmt ari raya haji

Amanina Mads said...

selamat bercuti dear.. tc balik kg :)

piqa da bajitos said...

selamat cuti
slmt hari raya aidil adha

Rosmiza Ali said...

Selamat bercuti Ayu.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Cik Nur™ said...

selamat bercuti juga buat ayu..dan selamat hari raya.. :)

Jue Derella said...

Sama la kita. Kalau balik kg, blog mesti snyi sepi... Hehehe
btw, slamat bercuti...

Nadia Elena said...

amboi lamanya cuti. kenyang kot makan daging korban bila dah duduk lelama kt rumah tu. hahaha~

lelamaisara said...

wah best la ayu dapat balik kampung...:)

Deqla Manjew said...

selmt hari raya aidiladha ayu..selmt bercuti... =)

Nisa Greennnpanda said...

wah...blk kg dh eh?
take care dear... n salam aidiladha gak... ^_^

cik didiey said...

salam Aidiladha :)

didiey cuti hari selasa tu je..sob sob

Cik Aini said...

sama lah Ayu..Ai pun ct smp rabu je,khamis dh start kj balik dah.huhu

salam aidiladha Ayu :)

BaNu Syah said...

Selamat Balik kampung ayu n selamat hari raya gak =)

Solehah Shamsuddin said...

Selamat Hari Raya Aidiladha, Ayu.

pha is said...

selamat bercuti...

Azhafizah Md Nor said...

Selamat bercuti dan selamat hari raya aidil adha

Masha Meisters said...

salam aidiladha ayu.....

Cinta Misteri said...

hidup di perantauan mmg mcm tu laaaa. tp Ayu kena ingat, pepatah org dulu2, dekat2 akan busuk, tp bila jauh wangi dan sering merindu.

salam Aidil Adha

Haryati Faizal said...

selamat hari raya ayu...

Mimi Azirah said...

Lamanya cuti

unsecretostory said...

Selamat bercuti. Salam aidiladha :)

ejulz said...

Insyaallah nanti dpt la blk ke pangkuan keluarga.. :)

Alhamdulillah ejulz dah dpt.. :)

Mizz ErMa said...

tau xpe..da nasib perantau agaknya..hehe sy pulak raya nie xbalik pon kg..nasib baek org kg yg datang kl..kalo x sunyi la..hihi

LYAfrina said...

salam aidiladha ayu..
panjang gak cuti tu...

Yana Libra said...

selamat bekerja kembali ayu..hehe..sy masih sambung cuti..rasa tak sanggup berpisah dgn suami..huhu~ :p

Busyra Bt Takiyudin said...

lamanya brcuti. best2. hehe

nik ros said...

untungkan yg duk dekat ngan family.nik ni kena cuti lama baru dapat balik kg.kalau setakat sehari mmg tak puas la kalau balik kg pun..huhu