Monday, 28 October 2013

Tom Yam Goong 2






Salam semua...

happy monday blues..hehe..semalam sempat tengok 1 filem aksi thailand.memang ayu minat sangat dengan hero dia Tony Jaa..setiap kali dia berlakon memang tak mengecewakan.dulu selalu ikut cerita ongbak.the latest dari pelakon aksi ni tom yam goong 2 ..

memang tak mengewakan kawan dia yang polis tu tetap ada memang ada selingan lawak macam biasa.dan mereka masih mengekalkan konsep gajah sebagai trademark filem ni..


sesiapa yang minat filem aksi macam ayu memang patut tengok.bagi ayu best!hehe..kadang tu tengok macam KL gangster pun ada sebab banyak aksi kan.best2..hehe

kisahnya lebih kurang sama jugak dengan ongbak, kisah gajah yang di curi,dan Kham(tony jaa) menuntut bela atas kehilangan gajah nya.banyak peristiwa yang Kham kena tempuh di saat semua orang memburunya termasuk jugak polis.kenapa dan mengapa?yang berminat boleh pergi tengok.kalau cerita semua tak best kan.hehe

bagi ayu bab aksi memang tip top,memang pandai dia berlawan.dan cerita ni pun ada lawak jugak.yang penting hero dia best.hehe..tak kacak tapi apa eh.tak tau nak describe.haha

15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

x sabar nak tengok

Deqla Manjew said...

tgk muka hero pun dah kenal pelakon ongbak rindu dulu.. eh.. hihi.. tajuk tomyam? sedapnye tomyam.. haha.. ;p

Farah Waheda Wahid said...

billboard cerita ni ada kat federal highway, hari2 dok tengok iklan cerita ni...he he he...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

oh hooo..sangat best kalo dapat tgk citer aksi camnie....

Shark Kay said...

saper x knal tony jaa nie..
skali buat aksi mmg terbaik.
braper bintang nk kasi ni ayu.

Mimi Azirah said...

tom yum ke tom yam? akak bce tajuk entry ayu mati2 akak igt lauk tomyam restoran goong..hahaha

Haryati Faizal said...

sama minat ngan hubby akak la...

shu said...

sy mmg minat giler Tom Yam Goong..wjib tgk no 2 ni..

Solehah Shamsuddin said...

ohoo konfim best ni. nk tgk jugak :)

HeNRieTTa JoSe said...

Nk tgk jgk nnti...

Cik Nur™ said...

perghh..pantasnya ayu....!

Nur suka jugak filem aksi,,

LYAfrina said...

kawan lya kate citer ni cam x best... lya lak..mmg krg minat citer camni..

Cik Aini said...

best ek Ayu..nk tgk lah..Ai cita aksi ni suka tgk..x sedar tgk2 dah abis kan..

jaakechik said...

citer tomyam goong mmg best, jaa alwez follow citer nih. aktif tony jaa mmg superbb. cepat dan tangkas!

Chic Na said...

citer pasal masak tomyam ke ni ayu? hehehe..