Wednesday, 9 October 2013

WW: Jalan2 cari PASAL





 #GentingHighland#

lama tak ber 'wordless' kan?hehe..akhirnya disini!!!lama tau tak gi,ingat masa kecik2 dulu ja..umur 24 tahun baru jejak balik..jejak kasih lah konon ;-P..yang best sejuk nyaman tenang..ok tak nak tulis panjang tak wordless dah jadinya..hehe..sambung kerja pulak,inshaallah cuba bw petang ni ;-)

28 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ingat jalan2 cari makan.hehe

Deqla Manjew said...

eh ayu bila pegi ni? bestnyeee...besaq strawberry tu.. bwk blk tak? hihi...

Puan Zaniff said...

singgah sini tengok cik blog makin ayu..hihi

Aine Ainun said...

kita kalo tgk stroberi mmg excited lebih...=)

Kuazue Mohd said...

assalammualaikum......by the way... dah polow sini... ( polower 1319)..ada masa meh la bertandang ke
http://kuazue.blogspot.com
kalau nak cuci mata.. meh la ke
https://www.facebook.com/KrafTanganKuazue

izan mama mia said...

peace..ayu nk strawberi beso sebijik

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Best bila berjalan tempat-tempat macam ni.

Kesuma Angsana said...

CH mmg bestlah !

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wahhh ayu g bila sana...bestnyerrrr...nanti citer tau

nanakimie said...

mini cameron yg orang duk sebut2 sekarang..bestnya!nana pun penah skali je g genting masa kecik...da umo 24 ni xmerasa lagi naik genting...huhu

Yumida Huda said...

wah mkn strawberi ni sebulan pun x habis
beznye ayu jenjln cuci mata

Rosmiza Ali said...

Hai Ayu.. Makin slim nampaknya skang.. Almaklumla, lama ayu x tempek gamabr kat blog.. Ada bawa ole2 strawberi utk mm tak? Hehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

trah zain said...

cari pasal ap kt sana?haha

Cik Nur™ said...

belum pernah sampai lagii....hohoihoh

Yana Libra said...

cameron ye ayu?

sori, lama tak menjenguk..kemalasan melanda-landa~

diana said...

nampak strawberri dulu.tuan blog nampak kecik je..hahah.

BUNDA a.k.a KN said...

strawberry gergasi...

lelamaisara said...

jauh ayu berjalan sampai ke cameron...ade ole2 tak untuk akak..hehehe

E'in said...

berjalan sokmo die ek... hihi

izzah said...

bestnyer leh menenangkan fikiran...nak gi jgk....alahai.....

Mizz ErMa said...

bestnya p genting..ritu sy pon nyaris nak pegi tapi tulah..kita hanya merancang..tgk la nnt, bila mikail da bsr skit nk try pegi lagi lah..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak singgah khamis yer

Cik Aini said...

sejuk nyaman je kan..mmg best lah :)

Masha Meisters said...

jgn carik pasal sgt eh...kang ada yang kena mkn dgn strwberry besar tu

Cinta Misteri said...

amboii...posing...
mesti sarapan pagi ngap strabery, after lunch strabery lagi, sblm tidur tak lupa strabery....

CiM suka makan strabery fresh kat atas sana. yg peliknya bila bawa turun....fuhhh masam pulak rasanya

Haryati Faizal said...

lama tak jejak kaki kat CH...

Mimi Azirah said...

Bila la dpt dtg sini

LYAfrina said...

syoknyer..tmpat idaman lya gak..last lya smpai tahun 1998..bapok lame tu..