Thursday, 1 August 2013

Iftar di Office



Salam khamis semua...Alhamdulillah 23 ramadhan dah hari ni..cepat kan masa berlalu..kejap ja rasa..semalam kena pergi seminar dekat Carey island.hari ni sambunglah kerja yang makin bertambah dekat ofis.huhu..terasa macam terabai dah blog dan BW sekarang.huhu..inshaallah nanti senang2 ayu ke rumah korang erk ;-)

Alhamdulillah hari ni jimat duit dapat makan free lagi..iftar dekat ofis harini..kalau nak ikutkan memang ramai chinese,tapi ramai2 tunggu untuk berbuka sama.sebab jarang pakai baju kurung keciwi sikit pakai hari ni.hehe

posa2 pun pipi tu tak posa..nak kembong jugak.hihi

nampak tak?pinky harini.hehe..tertiba rasa eh napa nampak demokkk erk sedangkan makan kontrol dah ni..berat pun turunlah sikit dalam 2kg.tapi nampak demokk pulak..hehe..perasan turun berat ja ni..


kataAyu:jom2 sambung kerja kejap ;-)

28 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Assalamualaikum
Salam ramadhan ke 23
singgah sini pagi ni :)

mama3heroo said...

salam ramadhan # 23
comey nye ayu,baru hari ni nampak rupa sebenar..nak pinjam pipi bleh..pipi m3h x kembung macam tu..hehe

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya ifftar kat ofice

lia said...

alololoooo comey nyer dia...

:: Mrs.Eady :: said...

Comel je :)

lelamaisara said...

pp kembong la comil ayu...:)

Deqla Manjew said...

wahh anggunnya ayu berbaju kurung pink..jgn mkn byk2 berbuka nnti, kang naik blk yg 2 kg tu..haha ;)

Kakzakie said...

Office kakak tak adanya Ayu sebab kakak sorang je Islam.. OK juga kawan office Ayu supporting.

Mimi Azirah said...

bestkan iftar kat ofis..suasana lain sket

E'in said...

comeynyeeeeeeeeeeeeeeeee die!

eita said...

takpe tembam2 pun tetap comel..

Haryati Faizal said...

alahai comeinye dia, lama tak enteprem kan....

Kesuma Angsana said...

tetap sweet gitu hehehe

tenku butang said...

cumeyy.. =)

hai.. salam kenal,
follower no.1306
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Nisah Idham said...

hehee akak tengok cumel je. xde pon demokkk . perasan ayu ja kot :)

Masha Meisters said...

pipi tu dah kira asset ayu...memg tak leh bagi kempis \nanti dah jadi bukan ayu pulak...hehe

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

hehehehe perasaan ayu je tu..huhu

Aine Ainun said...

Alaa tomey serba pink♥♥

Ara Afiq said...

berat trun kt bdn kt pipi mantain tu. eh. hehehe

Ema Johari said...

sweet sangat pakai baju kaler pink

HP Yitno said...

Puasa nggak puasa pipinya tetep kembong. Yang penting sehat, kuat dan manis aja kakak :-)

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

eh sama la kita , diet macam mana pun , pipi still bambam...hehehe

Fienazzuki said...

Pipi tu la comel...hehehe

Chegu Anuar said...

Pipi kembong takpa, janji hati bahagia.. Hehehe..

Azlan Aziz said...

comelnyer.. heeee

Cik Nur™ said...

amboii...pinknya ayu...
tapi stil comeilah. :)

Pykaa Pdott said...

Wahh lawa akak kita berbaju kurung pink lagi . Sama la kita sis pyka pon bulan posa nie . Pp makin naik je . Org bln posa turun nie tak dia naik jugakk . Hehe

Cik Aini said...

pinky gitew tau..hehe