Friday, 2 August 2013

Bercuti di Hatyai 2hari 1malam






Salam 24 Ramadhan..Alhamdulillah hari tu masa balik kampung sempat lah pergi bercuti dengan family walaupun sekejap ja terasa masa penuh dengan family.hehe..

Jumaat petang bertolak ke Hatyai,balik petang Sabtu..hatyai dari rumah ayu dalam 1 jam ja.so pergi dengan kereta pun boleh.tujuan pergi se saja ja nak pergi night market dekat sana..memang murah..sempatlah rembat baju dengan kasut.

 ni lah suasana night market Hatyai

 future model ni..hehe


 ni lagi sorang,bab berlakon no 1.hehe
yang belakang tu tak berlakon eh.hehe

 tengok tu,geram budak ni,ada ja style dia.hehe

bab hotel dekat sana memang murah ada tv,peti ais,katil double n single,balkoni lagi baru RM80 untuk 1 malam..

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Deqla Manjew said...

wahh smpt eh bercuti siap tdoq hotel lagi.. murah la tu RM80 je.. ;)

Kakzakie said...

Kampung Ayu dekat boleh pergi selalulah ye... dapat shopping murah di sana.

Ummi Iman said...

Dekat je ya. Guna pasport tak?

the malay male said...

seronok ler leh g melancong hari hari.... ahaksssa

Ema Johari said...

seronoklah rumah dekat dgn seberang sana...hehehe

Ara Afiq said...

wah bestnyaa. teringin nk p jugakk.

boni kacak said...

pergh.. pergi hatyai tu!!! menariknya...

tenku butang said...

wow.. hatyaii.. bestnyaaa

eita said...

best tu

Jos Bloko said...

Seru banget ya kak, bisa pergi ke night market bersama family. Kakak dari malaysia ya? Saya dari indonesia. Salam kenal ya kak :-)

aReLaN said...

wah...sampai ke hatyai tu. saya pernah sampai mundoq ngan bot je.hehehe

Che Rosliza Che Mat said...

syoknya pergi hatyai...

Jos Bloko said...

Baju di night market memang murah-murah ya kak :-)

shark said...

eh..
dekat sgt hatyai ngan kampung..
best ler shoping ctu

Masha Meisters said...

oh...sejam je? sangat la dekat tu...hehe
wah...not bad juga kan...hehe

Cik Nur™ said...

amboii..ayu shooping obesi tu.. :)

dekat betul eh hatyai dgn umah ayu..teringin jugaklah nak pegi.. :)

Cik Aini said...

best no murah2..tp bab hotel tu betoi..ritu Ai stayrm 80 gak lengkap sumanya.best2

nanieybarnieylurviey said...

Dekat je eh.. Bestnye..

Chic Na said...

dekatnya ngn rumah ayu.. boleh pegi selalu. hehe..