Tuesday, 10 September 2013

Sepinya blog niiiii..






Salam semua...



cepatnya dah 1/3 bulan 9 dah hari ni..pantas masa berlalu tanpa kita sedar.. alhamdulillah masih bernyawa kita hari ni.

maaf lama tak jenguk2 korang.kekangan masa sekarang ni.sibuk sana sibuk sini.hehe.tapi tak pergi mana dekat sini jugak.inshaallah hari ayu cuba jalan2 ke laman korang eh ;-)


jangan merajuk macam baby ni eh??hehe..nak kembali aktif macam dulu2..tapi..tapi..hehe banyak tapi nya..sampai kadang2 tefikir ada tak orang sudi nak share blog boleh lah tolong2 update jugak.hehe


34 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

heeee tak kira! merajuk juga :P

Rosmiza Ali said...

Takpe ayu.. Utamakan kerja yang penting dulu.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Noor said...

HEHHE..xpe ayu..tp tgk blog nih meriah je!

rabiatul adawiyah said...

mau merajuk boleh?
hehe..xdeklah memahami akak..

Kesuma Angsana said...

xpe faham... tq ke blog KA juga yer

Farah Waheda Wahid said...

ni mesti kes busy kan? or tak ada mood?

Harith Iskandar said...

mmmg sepi pun ehehe

hana hadi said...

xpa2 nanti lepas satle semua buat entry pasal yang di sibuknye tu.. ehe

ejulz said...

ayu lama menyepi..

Haryati Faizal said...

rindu jugak nak baca celoteh ayu...hihi

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun baru active semula berblog hehehe ayu buat auto publish entry so at least blog ayu x sunyi ^^

Cik Nur™ said...

tak apa ayu..uruskan mana yg penting dulu yea...

blog ni, nanti bila2 boleh terjah.. :)

piqa da bajitos said...

cebik macam baby tu jugak

Lelaki said...

suka komen dgn org kat atas tu.

Chic Na said...

baby merajuk takpe la comel.. cikna merajuk kalau.. heheh..

nanieybarnieylurviey said...

Hehe. Biasa ble mnyepi mesti sibuk. Hehe

Cik Aini said...

bz eh Ayu..siannya..Ai skrg dah ok skit,dah kemabli berblog mcm biasa..dulu sebulan update pun 2 3 entry je ngalahkan org preggy lg..bz sungguh la :)

lelamaisara said...

nak merajuk pastu ayu pujuk ea...

Tihara said...

meyh sini nak tolong updet..hehe
blog akak pun kemain liat akak nak updet ayu :)

Deqla Manjew said...

mmg lama betul menyepi tu..tp tu la, kdg2 bkn setiap masa boleh setia dgn blog aje kan..huhu.. kami memahaminya.. majuk sikit2 tu ade la..hihihi..

Aine Ainun said...

chomey bangat...=)

Masha Meisters said...

hehe...nasib baik dah leh jadi mak baby...so takdela nak wat muka camtu sgt

♥ Miss Hearty ♥ said...

aloooo, omeynya baby tu merajuk..hehe

btw, jom jadi sponsor untuk mini GA by Miss Hearty
http://heartylolipop.blogspot.com/2013/09/pencarian-sponsor-untuk-mini-giveaway.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xper ayu buat mn penting dulu...belog ni ada ms bru update n jenguk kwn2 k...

Solehah Shamsuddin said...

Long time no see u, ayu.

zahra damia said...

comel baby tu :D

nanakimie said...

hee..xpa,dahulukan yang lebih penting:)

Mimi Azirah said...

Igtkn dh merajuk dgn blog

Mizz ErMa said...

biasa la tu..kdg2 ada bnd yg lg pnting yg kita perlu dahulukan dr berblogging kan..hihi

E'in said...

alaaa ayu........ rajin2 laa dtg blog kite... :(

Si Matatajam said...

Majuk2 tak main la...hi hi... Akak pun Mintak mahap sb lama tak jenguk sini ye dik

Amanina Mads said...

tak jd merajuk..haha

Cinta Misteri said...

merajuk.....erkkkk.....takda laaa, rasanya yg lain ok2 jer, cuma tak meriah jer skit dunia perbloggan kita bila sinar dari ayu dah sedikit malap. kalau ayu ada dikalangan kita, waaaahhhhhh mmg sgt meriah.

takpe Ayu, plan2 tulis skit2 pown ok buat mengubat rindu semua. walaubagaimanapun, hal2 yg penting kena dulukan.

Cendol said...

ayuuu kite punn samaaa...lama tak terjah sini..sorryyy .. selalu bila mood dtg,line pulak semputt..