Friday, 13 September 2013

KL Gangster 2






Salam Jumaat semua..

seronok hujung minggu ni dapat cuti lebih..sapa tak suka cuti kan?plan nak balik tapi tak jadi pulak.so duduk rumah jelah..

dari sebelum filem ni keluar lagi memang plan nak pergi tengok.siap pesan dekat en anip ajak dia pergi.haha..terkejut jugak sebab dah bocor kan sekarang.ada yang dah tengok ka?hehe..ayu tak dapat tengok lagi.fikir jugak kalau tengok confirm tak suspen dah nak pergi tengok nanti.

ada yang cerita memang best gila.maknanya memang berkualiti lah filem yang di buat syamsul tu kan.bab negatif tu no komen eh.sebab tak tengok lagi.yang dengar cakap2 tu ntahlah.biasa lah mulut orang kan.tapi bagi ayu filem yang dia buat semua best setakat ni dan antara hasil yang di tunggu2.dan 1 lagi karya yang ayu suka dari Yusry KRU.walaupun orang cakap tak best.contoh cita Merongmahawangsa dan Karak antara yang ayu suka.next pulak tunggu jugak vikingdom..tu lah antara 2 pengarah muda yang ayu suka hasilnya ;-)

korang ada feveret genre tak?kalau ayu filem aksi,epik sikit memang minat.walaupun kadang tu tengok sambil tutup mata kalau aksi tu terlampau ganas.haha


26 comments:

Chic Na said...

jom ramai2 pi tengok movie ni kat panggung.. kesian pulak kat Syamsul & Dato Yusof Haslam.. huhu..

bestla ayu cuti panjang.. ;)

BERT said...

tengah bujang mmg syok tengok wayang.. dah beranak pinak cam akak ni mmg tade dah g tgk wyg ahha...

ros_reeza said...

lama ROs tak singgah sini.. filem tu dah bocor kan.. siapalah dalangnya.. emmm

Nurfaezah Abdullah said...

kalo pegi cinema fae tgk cartoon movie or hollywood action/sci fic movie :D

Farah Waheda Wahid said...

semua cerita yang best dan berkualiti akak layan...

nanakimie said...

nana takut nengok ceta ganas2,huhu....ceta hantu ok lagi,ganas2 ni xkena dengan jiwa,heeee......

Masha Meisters said...

takde3...mesti nak tengok kat panggung gak! nak nyanyi lagu negaraku...hehehe

lelamaisara said...

ha ah pelik jugak kan boleh bocor,,ni mesti kerja orang dalam kan...

Nyue said...

k.yu tgu nk tgk kl gangster 2 juga..xkisah la dh bocor pon. mls nk tgk on9, ad je dgn FH k.yu.

vikingdom xtakat xde dlm list ag..huhu

Deqla Manjew said...

itu la.. dah bocor la..tp kesian la pengarahnya.. x psl2 dah rugi terok.. mmg jadi kes kan..

diana said...

tak minat filem gengster2 dan rempit..kalau filem aksi memang minat asal jangan rempit dan gengster yang jadi watak utama..

Jue Derella said...

Jue pn tak tengok lagi citer nie...

pha is said...

hmm.. teringin jugak nk tengok cerita ni.. tgh tunggu nk keluar je.. hehe

ejulz said...

kalau diperbanyakkan lagi aksi2 lawan mesti best citer2 melayu ni.. hehe

hana hadi said...

hujung minggu ni nak p tengok lagenda budak hostel. hehe

Cinta Misteri said...

antara barisan pengarah yg dah buat CiM jatuh cinta...
D.P Shuhaimi Baba
kombinasi Afdlin Shauki & Hans Issac
kombinasi Mira Mustapha & Kabir Bhatia
ofcoz KRU

Psssttt.....CiM dah tengok KL gangster 2 secara rahsia (auwchhhhh), utk generasi muda yg boleh fikir....ok lah. tapi, mmg sgt tak sesuai utk bdk2 bawah umur 18thn. bahaya. lagilahhhh tak sesuai utk knk2 bawah umur 12 thn yg suka terikut2 lakonan artis dlm filem.

:: Cik Viva :: said...

vikingdom dah tayang dah..tapi KL gangster dah bocor dah..mesti terjejas kutipan..sian kat sol..hehe

Amanina Mads said...

merong mahawangsa dgn karak dh tgk.. tunggu vikingdom yg semuanya pelakon hollywood

Si Matatajam said...

Kita sama la Ayu, akak mmg suka sgt hasil Kerja yusri KRU...Terbaik doooo

Cik Nur™ said...

walaupunn dah bocor...nur rasa nak tgk wayang...sbb filem mcm tu mmg puas tgk kat wayang...

cumaa...cumaa...cuma...ada babak yg mcm seganlah nak tgk kat dalampanggung tu....huhuhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kesian syamsul kan filem xtyg lg tp dh bocor

Cik Aini said...

aha..ai suka yg action Ayu..rs x boring,pulun je dok tgk aksi2 depa tgk2 dah abis..x terasa pun cepatnya :)

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe. best kan kalu dpt cuti lebih. boleh rehat panjang sikit. :D

Cendol said...

salam,ayu ..
tak tengok pun kl gangster..
merongmahawangsa best!! karak okay laa

jaakechik said...

jaa suka citer romantik, like ombak rindu....hahaha..


p/s : maaf bru sempat tinggal jejak kat sini.

p/s : ayu cancel amik PJJ ke?

E'in said...

ein dh tgk dh... dh xyah pegi panggung bln dpn... hihi... :p