Tuesday, 17 September 2013

Jalan2 Melaka with Twin



Salam Semua..sempena cuti hari tu tak tau nak buat apa.so ikut Bff a.k.a twin lah ke Pantai Klebang.nak hilangkan stress katanya..hehe..so girls day out lah hari tu ;-)..mulanya juz nak pergi situ tapi tak berapa nak best sangat dekat situ kitaorang pun jalan2 lah dekat Melaka.

dari study U dulu ada ja yang cakap muka kami ni sama..sama tapi tak serupa kot.haha..sampai pakcik bas Uitm dulu cakap kami ni kembar.hehe

ada sama tak?hehe

dekat Melaka tak habis semua tempat kami jalan,dekat Pantai Klebang ada muzium kapal selam.sempat jugak masuk.pastu jalan2 sekitar bandar hilir..


 abaikan model tu ya.hehe..kapal selam tu first time ayu masuk dekat ja dengan pantai Klebang yang femes dengan coconut shake tapi tak sempat singgah tengok orang beratur pun dah panjang gila.huhu
gadis dan batu ;-)
 ayu dan ain ;-)
dalam kapal samudera..kali kedua masuk sini.A famosa tak sempat nak pergi..nak kena pergi lagi ni,banyak tempat tak pergi lagi.hehe..banyak kenangan dekat Melaka ni,first gathering GSF pun dekat sini..next dekat mana pulak ya?hehe

Melaka memang best kalau nak pergi jalan2 banyak tempat menarik.kalau tangkap gambar wedding dekat sini mesti best kan..banyak tempat cantik2 ;-)



21 comments:

Nur A.Z said...

best kan mlaka? hehe. tp sy yg dok mlaka ni mcm dah bosan .. huhu

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Nour Adieb said...

bestnya dpt jenjalan di Melaka :D

Sukma Haron said...

melaka mmg banyak tmpt menarik, tapi kalau hari cuti confirm 350% jalan jammed kat sini...

HeNRieTTa JoSe said...

Haah sama tpi xserupa..nama pown dekat dekat...hehehe...dh lamer rietta xtrun melaka...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

heheh ada sama juga la ayu..hehe

Sayangku Zie said...

wah best jalan2 ramai2...

Masha Meisters said...

yup! m,emg best jalan2 sana...shopping pun best gak :-)

nanakimie said...

hee...lain la dear:)

wah sonoknya jalan bedua2an^-^

Deqla Manjew said...

syoknye jenjalan.. tak sama kot.. tp dua2 manis...hihi.. kembar tu maybe sebab slalu bersama kot.. mcm belangkas kata org.. kan? ;)

ejulz said...

waaaa..dah ada planning tu.. hehe

smoga impian jadi kenyataan.. :)

piqa da bajitos said...

lama tak ke melaka..ish rindu pulak

Chic Na said...

sama tang gigi kot.. teratur ja.. hehehe..

best kan melaka.. dulu selalu gak pegi gamble camtu je.. agak2 xlarat nk balik cari je hotel.. situ murah2.. ;)

Cik Aini said...

bestnya ke melaka lagiiii..jeles tau :)

sweet2 je dua2 anak dara ni :)

E'in said...

ein pun suke pegi melaka... byk kali dh pegi sane... hihi

lelamaisara said...

alah2 comey2 anak dara due ni...:) jejalan melaka memang best kan....

nanieybarnieylurviey said...

Bestnye jalan2.. :) :)

Kesuma Angsana said...

ada iras2 lah,

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada juga iras ayu dgn bff tu...wah best la die g jenjalan melaka

Cinta Misteri said...

pic yg akhir tu mcm real je nak kelaut

dya bunga said...

Lama xjln2 kt melaka. Hhee