Wednesday, 25 September 2013

Candy Crush






salam semua...

3-4 bulan lepas asyik dengar ja pasal orang sebut game Candy Crush ni.. mula2 malas nak main sebab takut addicted..hehe..tibalah sampai 1 hari terdownload benda alah ni..cewaahh boleh pulak 'ter' kan.hehe..memang tak dapat di nafikan boleh addicted semua ni..asyik2 tunggu life penuh main sampai kadang tak da kerja nak buat dekat rumah buka game ni..haishh laqha betul..cuma sekarang ni ja slow down sikit..bila dah rasa jemu..haha..nasib ada jugak perasaan tu kalau tidak tak tau apa nak jadi

memang dah agak dulu nasib tak download awal2 tidak lagi parah masalah ni.hehe..benda baru biasalah mula2 ja eksaited lama2 dah naik boring pulak.ada yang main tak?dah level berapa? ;-)



p/s:yang baik jadi tauladan.tak baik tu tinggal-tinggalkan.hehe

28 comments:

nanakimie said...

game kat fb kan ni ayu? tak pernah main sebab takda fb,hehe....

nana klik2 nuff ayu:)

lia said...

main masa betol2 x de kerja ;)

Nurzakiah Hanum said...

memang parah

Pykaa Pdott said...

Eh pyka pon ade main dah level 95 dah . Hee

shu said...

sy pun main kjap je..nsb baik xaddicted..

nuyui a.k.a miss YUI said...

xmain..

yui jaga pou ja..haha

adrianna syaz said...

Sya stuck kat level 65..trus tanak main dah..sakit ati..huhu...

Deqla Manjew said...

deqla pun penah main game ni..tp mujurlah x parah... haha.. trs mengundur diri..alhamdulillah la.. x terjebak sgt kan..kalo tak, aptb kang..!.hihi...

E'in said...

sep sep laa haha.. ein dh level 133

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

shakira dah lama tinggalkan..haaha

kayyana said...

yana pun jenis cepat boring dengan satu satu game tu ... mmg tak tahan lama pun.. download kejap pastu tiga empat minggu da bosan uninstall la blek.. heheh

Cik Aini said...

hahhaaha.sama lah Ayu..dah down skrg x buka dah.biar dulu lah..dah btukar ke minion plak.hahaha

lelamaisara said...

akak main jugak..dah masuk level 300 tapi masih stuck lagi..hohooo

Kesuma Angsana said...

hehehe KA dah lama x main dah !

nur farahain said...

Nice entri ! hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
BLOG AIN DISINI
follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

Cik Nur™ said...

tahu takk..Nur dah delete game tu....geram sbb tak lepas2..pastu dia juga buat beteri phone nur selalu habis..hahaha

nanieybarnieylurviey said...

Hehe.. Xpenah main.. Tp tgk ramai tg addict ngn benda ni.. Gigih betul!

ohpanduan panduan said...

game macam mana tu yea..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nasib la akak xmain hihihi

Shark Kay said...

shark sampi udah x donlod..
dh tau dh akan ketagih nnti.
hehe..
tlg meber main je lar dikala boring.
donlod kang mmg abis bateri main game nie.

Azhafizah Md Nor said...

skang tgh stuck sebab xde tiket nak unlock..memang addicted suda :D

Cinta Misteri said...

CiM takkkk laaaaa......byk benda lain, mmg elak nak ngadap, time boring...haaaa tu ajer lah anak dara Pou tu CiM ngadap, bg makan pakai ubat sumer cukup dahhhhh

Masha Meisters said...

haha...habislah.dah kena wabak candy crush!

Busyra Bt Takiyudin said...

haha.. kwn sy pown gila main game ni.

Amanina Mads said...

memang ketagih main game tu.. sudah terjebak ayu. nina sangkut kt level 30.

Chic Na said...

kan dah addicted.. cikna dah lama tinggal kot.. sebab tak lepas2 level. hehe..

dya bunga said...

Dya main jgk. Bila xlepas dya tingglkn lh. Hahaha

Mimi Azirah said...

Akak dh lme.xmen CC nih sbb stuck kat level 102