Wednesday, 18 September 2013

Lama dah tak pergi sini






Salam Semua...

alhamdulillah selesai buat kerja dan lunch tadi..masa nak berceloteh pulak.hehe
sebenarnya kan lama dah ayu rasa tak pergi 1 tempat ni..kalau dulu selalu pergi ramai2 dengan saudara mara semua.sebab semuanya jenis suka berkelah.tapi sejak2 kerja ni,balik kampung pun selalu ada ja aktiviti lain so aktiviti yang 1 ni lama dah tak buat..


best nya air biru tapi ada ke kat sini?hehe..ni lah yang suka dulu mandi sungai @ air terjun..terbayang air yang sejuk,bunyi air pastu hijau daun semua lah..best nyaaaa...bila lah nak pergi mandi air terjun lagi.hehe..hujung minggu ni boleh?hehe..ada jugak plan minggu lepas tapi tak jadi pulak.ada yang nak join?jom..hehe

 

33 comments:

Kesuma Angsana said...

wah mmg best gilerlah !

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

suka datang kat tempat ada air , macam laut ke , sungai ke , tapi tak suka mandi...hahaha
sebab ramai orang , leceh la...so , kalau datang , main rendam kaki je la :D

shu said...

kt umah tok sy ada sungai ja tp mmg best!

Deqla Manjew said...

owhh.. mandi air terjun ye.. jgn kata ayu, deqla sendiri pun dah lama x ke sana..huhu.. sekrg maybe x leh kot..sbb musim hujan kan...

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

lia said...

wahhhh teringin nak p mandi-manda..... nak cuti-cutiiii

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayu akak dh lama xmndi air terjun tau punya takut kes kencing tikus hihihi

nanakimie said...

nana penakut tau dulu kalau nak mandi sungai,hee...mandi pantai ok lagi,tapinya tepi2 pantai je la:)

Cik Aini said...

suka!
tenang sgt rs tmp2 mcm ni.lupa segala masalah bl dgr bunyi air :)

jom2

lelamaisara said...

ade ke air terjun air biru macam ni ayu,..kalu ada teringin gak nak g...

ma ❥ said...

mandi@ bakar ayam sikit sedap :D boleh join ke? hehe

Chic Na said...

memang lama sangat dah tak pegi air terjun.. last darjah 6 kot.. heheh.. dgn family tak pernah pegi kot.. selalu pantai je.

Aine Ainun said...

akakpun dah bertaun x g air terjun
bru2 ni ja pegi laut...=)

Cinta Misteri said...

cantiknya.......

CiM pon suka aktvt beriadah di hutan ni. nyaman jer, boleh mandi manda, lg best bila dpt bermalam. dekatkan diri kita pd alam

ejulz said...

waaa.. cantik. mcm menarik je.. tapi ejulz x reti berenang.. hehe

Cik Nur™ said...

Nur pun lama tak pergi,baru2 ni nak pergilah mandi manda kat sungai,pastu pakcik tak bagi...sbb takut ada kencing tikus...

isteri kawan dia nurse...mmg ramai yg terkena jangkitan bila mandi di sungai...

laut tak apa...

piqa da bajitos said...

dulu suke sebab ada org nak bawak..kih3..

Haryati Faizal said...

samalah akak pun lama tak bawak famili mandi manda kat tempat camni

zulhilmi tempoyak said...

moh pegi..

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, bunda singgah pagi...sejuknyerrr air terjun..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonoknya lau dpt p..

izzah said...

Bestnyer nmpak air terjun ni ayu...moh kita gi...hehe..nk join ayu jgk...msti best kalau dpt mndi kt tmpat cmni...

nanieybarnieylurviey said...

Nak plak ada bbq.. Syokkkkkkk

PILOT LOVER said...

hai lama tak jejak sini..
btw family naz pun suka berkelah-kelah ni.. seronok kan... :)

hana hadi said...

jom ayu kita p dua nak.. lama juga hana xp.. tenang rasa bila tengok pemandangan atas tu..

EMYR ASHRAFF said...

Suka sangat pergi tmpat cmni.. Sejuk, tenang nyaman jekk..

Sue PeLik said...

aduhaiiii cik ayu neh buat saya mengidam nak pergi jerkkk huhuhuhu

pha is said...

pha is pun dah lama tak pergi mandi air terjun...

E'in said...

ein pun dh lame xpegi mandi kat air terjun...

cik didiey said...

samalah kita..lama xg air terjun..huhu

kayyana said...

dulu yana suke pergi air terjun kat sungai congkak tu hah.. tp sejak org ckp air tu kotor tak bersih tak pergi dah.. lgpun ade anak kecil lgi.. tak elok pulak bwk p tempat mcmtu. hihihi

Amanina Mads said...

lama sangat xpi mandi air terjun.. selalu suka pi batu hampar, yan

dya bunga said...

Bila baca entry ayu ni, dya rasa mcm nk g mndi air terjun. Jom ayu kita g mndi air terjun!! Hahaha