Tuesday, 24 September 2013

Rindu....






Salam semua...

pantas masa berlalu dah nak sampai penghujung september dah kan.huhu.. banyak rindu lah bulan ni..rindu nak blogwalking rindu nak balik kampung ..dah tak dapat buat macam biasa dah..busy duniawi ni..hehe..inshaaallah lambat pun pasti ayu singgah ya..bulan kita raya lagi tak sabar nak balik kampung hoyyeahh...

minggu lepas sempat buat fruit tart..nasib menjadi jugak..tapi yang pelik bila sendiri buat tak suka makan..habis bagi dekat member2..sekarang zaman dah mudah kulit tart pun dah da jual so buat filing dia saja lah..


ok tak?hehe..comot2 sikit tart ni main hentam ja buat..cuma rasa kastard tu kurang..kalau lebih lagi baru ayu suka.hihi..

bulan ni alhamdulillah dah dapat bonus untuk 2013..walaupun tak banyak boleh lah buat simpan kahwin dengan beli barang sikit..opsss bukan nak kahwin dah tau..simpan siap2 kot2 jodoh awal tak lah kalut sangat..haha..doa2 kan ya ;-)

oklah mau sambung kerja pulak..nanti free kita terjah ;-)

p/s:jaga2 ada yang memerhati..kih3..


 


29 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

pandai ayu buat..nak sikit boleh? hehe ayu, jom berpantun..bleh menang hadiah..jom!

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/09/segmen-komen-berpantun-by-shakira.html

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Deqla Manjew said...

sedapnya fruit tart..!! wahh tahniah ye dpt bonus..simpan siap2 nk kawen ye? hihi..x lama dah tu kan.. ;p

psstt.. rindu ayu jugak..!! ^^

lelamaisara said...

alamak ayu ni feveret akak ni ayu...sedapnye ...

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah pndai dia mngetart..

kayyana said...

boleh tak ayu ajar mcmne nak buat fruit tart tu.. nampak mcm sedap je... seronoknye kalau pandai buat. hihi..

Shark Kay said...

comel sungguh tart tu.
x pnah lg rasa.
mmg kebiasaan kalu buat sendiri x lalu nk makan,
hehe..
kalau org lain punya laju je abiskan.

nor azman said...

mst sedap kuih ini...hehehhehe

Masha Meisters said...

hehe...pandainyer dye...mesti sodap ni...eeiiii

lia said...

wahhhh untung la dpt bonus he3...

nanakimie said...

ololo comelje fruit tart ayu:) boleh buat bisnes ni,heeee

BERT said...

nk kwin dah ye? hihi... tkpe mnympn tu mmg bgus.. dh sesak2 atau ade kcmasan nti blh gune..

pstt nmpk sdp je tart tu... lapar pulak rase hihi

diana said...

wah..comel la dah tu..cantik sangt..

Amanina Mads said...

nampak sedap dgn buah2 tu ayu..hehe
simpan nanti senang nk kawen. opss

Chic Na said...

err cikna tak buat lagi.. blum jumpa org jual kulit.. huhu..

wahhh bestnya da dapat bonus..

Cinta Misteri said...

jaga2 ada yg memerhati.....jap lg bukak blog tinggal pinggan jer.

ejulz said...

waaaa.. sedap.. :)

Pykaa Pdott said...

Nampak mcm sedap je . Nyum2

Haryati Faizal said...

pandainya ayu buat, cantik pun cantik...ermm mesti sedap... a'ah klu ada duit sket simpan tuk ms depan ye...

cik didiey said...

resepi pls....

ma ❥ said...

simpan duit kahwin siap2? hehehe dah nak sampai seru tu..hehehe eh kulit tart tu baik buat sendiri senang dan lagi sedap :D

ma ❥ said...

jap tu boh anggur ? hehe dulu ima buat boh epal siap haha

shu said...

sy pun suka gila tart..cheese n egg tart..tp mls beno nk buat..xjmp lg ada jual tart shell tu kt mna..kalo jmp, surely nk try buat..

E'in said...

rajin ayu buat2 nie sume.. yeay! dh nak kwen dh...

Cik Aini said...

wah dah bonus...nak open table ni.hahahaha eh comel je Ai tgk tat fruit tu..kalo Ai yg buat mau jahnam tu :)

Cik Nur™ said...

sedapnya nampak tat tu..terliur nur tau,..

alhamdulillah..murah rezeki ayu dapat bonus.. :)

nanieybarnieylurviey said...

Aamiin.. Moga cepat smpai jdoh.. Alhamdulillah rezeki bulan ni..
Haah kan. Skang mudah je nk buat tart..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pandai ayu buat tart...bg akak sikit hihi

dya bunga said...

Ajarlah dya buat tart. Hehhe