Wednesday, 8 February 2012

No Facebook No Twitter

Facebook?Twitter?ko ado?hahahaha...
penting tak erk ada akaun ni semua?hmmm penting jugak kot..
tapi tu lah hakikatnya aku tak da Facebook mahupun Twitter..
dulu masa aku muda semua aku ada..
Friendster,Myspace,Facebook..sekarang dah tua so semua tu tak da dah..;-)
aku pun mula-mula tak percaya gak dari addicted sangat dengan muka buku tu 
tapi sekarang semuanya dah lenyap..
kenapa?hmmm aku saja yang tau..hehehe..
kadang-kadang akaun ni semua ada jugak keburukannya.tapi ada kebaikannya..
biarlah buat masa sekarang aku tak perlukannya lagi...
masa akan datang mungkin aku akan active balik kot..
yelah senang nak contact member mana lah tau nak kahwin ke apa ke...hehe.. 
gatal sekejap..;-)..
hakikatnya boleh hidup lagi tak da semua tu...
diary online ni kan ada..;-) peace....

4 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

hehe aah, diary online kan ada. bleh gak jejak membe2 lame walau tak semua.. huhu

are_lin@yu said...

hehehe tak pa kan kalau tak da pun...dapat keep in touch ngan kawan gak..saya setuju..hehe

NOOR FATIN said...

patut la dari dulu cari facebook ayu xjumpa2. saya ada jugak tanya ain..hehehe..

xpe ayu, kita berhubung guna blog aje :)

are_lin@yu said...

hehehe..dulu ada..pastu start thun lpas dah lesap..hahaha..aha kt cni lg ok fatin..keep in touch..hehe