Thursday, 2 February 2012

Jawapan untuk taq dari blogger Mrs Erry..jom tengok..hehe

 







 Sempat jugak aku BW tadi..baru balik dari KLCC untuk seminar with Father of Hybrid rice...Profesor Yuan...memang tak angka aku memang ramai orang yang pergi..semua yang educated lak tu..kalau bos aku tak bagi tau memang aku tak tahu pun pasal ni...tapi kita kena ambil tahu jugak sebab kita kan makan nasi..hehe...ni soalan yang di taq dari deqla...
jom jawab....

Soalan tag dari deqla:

1. Makan berapa kali sehari?
   hmmm agak-agak 2 atau 3 kali kot aku makan..hehe
 
2. Antara MC'D dan KFC yg mana paling digemari?
    dua-dua aku suka tapi paling banyak makan adalah KFC and paling suka lah kot sebab time kat 
    Perlis tak da McD..hehe

3. Suka shopping baju? atau kasut? yg lain sila nyatakan.
   yup sangat-sangat suka...yang lain tu assesori kot..hehe

4. Bahagian tubuh badan mana yang paling disukai?
    wow mantap soklan..hehe..paling suka pinggang kot sebab ramping..haha..perasan ja..

5. Sikap baik yg ada dalam diri?
    hmmm apa erk??terlalu jujur kot..haha

6. Tabiat yg susah ditinggalkan?
    ni mesti member aku dah tahu dah..hehe..gigit kuku ler..

7. Bila tarikh nikah? bg yg single, bila planning nk nikah tu?
    haaahh paling bez..tarikh maybe 14 Mei 2014 kot..haha..ikut besday aku..tak pun tambah lagi setahun..

8. Barang idaman yg msh blm dimiliki?
    semestinya Samsung Galaxy II..haha

9. Harta yg ada hasil titik peluh sendiri?
    hmmm apa erk??aku baru kerja so tak da beli lagi..hehe

10. Kali terakhir tgk wyg dan movie apa?
      ooo..lupa la..hehe..Ombak Rindu kot...

11. Siapa nama penuh husband/future husband?
      hehehe..InsyaAllah moga2 di jodohkan dan di satukan dengan Mohd Hanif B. Abdul Rani...Amin..

2 comments:

deqla manjew said...

wahhhh.. lajunya jwb!!! tahniah... Ayu peserta pertama yg jwb.. haha..deqla doakan ayu bertemu jodoh ngan mohd hanif tu ehh.. amin...

are_lin@yu said...

hehehehe..express..tgk update kt blog deqla trus jwb..hehe