Monday, 20 February 2012

Adi Putra dan isterinya...

Selain Aaron Aziz ,aku jugak minatAdi Putra..tapi cuma minat ja tau nanti tak pasal-pasal kena pancung dengan Mr Anip...;-)..masa tengok KL Gangster dulu memang menjadilah watak dia.tak sabar lak nak tengok KL Ganters 2...Majalah Wanita Edisi Februari 2012 menampilkan Adi Putra dan isteri sebagai penghias muka depan. Kalau korang nak tau apa erti cinta di mata Adi Putra jangan lupa dapatkan majalah Wanita di pasaran.
Tahun ini merupakan tahun kelima perkahwinan Adi Putra dan isterinya, Aida Yusof. Mereka masih belum dikurniakan anak. Namun Aida pernah keguguran sebanyak 4 kali yang mana keguguran terakhirnya adalah sekitar Oktober 2011. Ketika itu Aida hamil kembar 3. mungkin belum rezeki mereka.
Sama-sama kita doakan yer. Apapun mereka berdua sangat bahagia sebagai suami isteri. Kalau korang pengikut Adi Putra di Twitter, pasti korang tahu kenapa. Beberapa keping gambar Adi dan Aida termasuklah gambar perkahwinan mereka berdua selepas ini.

jom kita layan gambar dia and wife..









sumber dari : rentak artis

6 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

adiputra mmg hensem, i like lakonan dia.. menjadi.. huhu ;p kalau bg pluang plih adi or aaron, sy kompom pilih adi.. haha

are_lin@yu said...

wahhhh minat adi lagi erk..hehehe..takpe2 minat je tak pe nti cik abg mrh..hehe

QasehnyaRania said...

sama-sama doakan untk adi putra dan isteri...sama la ngn ciksu tahun kelima tahun ni...blom juga da rezeki lagi :(

are_lin@yu said...

amin..ayu doakan utk ciksu jgk...manalah tahu Tuhan tentukan lbih baik utk ciksu,dapat kembar ke nanti..;-)amin.

deqla manjew said...

gebu la wife dye... :)

are_lin@yu said...

deqla:hehe comel ja..