Tuesday, 28 February 2012

Hadiah untuk kamu

Hari ni 28.2.2012 lagi 2 hari birthday abah aku..
semestinya hadiah dah siap beli 
tinggal nak post ja kejap lagi..
mana boleh tak bagi nanti abah aku merajuk 
sapa nak pujuk...
susah tau nak pujuk kalau orang tua-tua merajuk..
blur kejap tak tahu nak beli apa.
last sekali Mr Anip cadangkan suruh beli buku..
yelah ayah aku ni memang rajin membaca 
kalah orang yang nak ambil SPM.
siang malam kerja dia membaca ja..
bagus kan?memang sangat bagus..
dekat rumah dah macam library dah aku rasa 
semua buku ada.
so apa salahnya aku tambah kan koleksi dia..
jangan tak baca ye abah..;-) 
kali ni aku beli buku Islamik lak..
kisah-kisah para pejuang Islam ..
harap-harap dia suka lah baca 
sampai tak tidur pun tak pa..;-)

p/s : terasa masa cepat berlalu dan kita dan kita makin tua..;-)

8 comments:

M@W@R Q@SeH said...

mesti abh awk suka dpt hadiah dr anaknya...

are_lin@yu said...

tula..hehe..lagi pun duduk jauh..kalau bagi hadiah tanda kita ingat jugak kat dia..;-)

deqla manjew said...

hepi besday pokcik.... hihi... untung ayu msh punya ayah... deqla da dkt 2 tahun kehilangan ayah.. rindu sgt... hukhuk

are_lin@yu said...

setiap yang bernyawa pasti akan mati...ayah deqla pergi diganti dengan ayah mertua..;-)..kira kasih ayah tak ilang lagi..;-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

mesti pkck suka ni..

are_lin@yu said...

nuyui: dah antar tadi..arap2 sukalah..hehe

kaizen said...

hepi besday kt abah awk...

are_lin@yu said...

thaknz kaizen..;-)