Monday, 13 February 2012

Happy 23rd Birthday!!!!

 
12.02.2012....belum terlambat lagi kot..baru semalam ja..;-)..Happy Birthday to My Mr Anip...dah sambut dah sebenarnya terlambat update ja..tapi tak boleh sambut semalam sebab Mr Anip dah kena balik Nilai..so aku pun plan lah sambut besday dia Hari Sabtu..satu hari awal...atas keinginan Mr Anip dia pilih nak makan Pizza so kitaorang pergi makan dekat Kajang..not bad lah tempat dia pun ok..so melalui keinginan Mr Anip lagi kitaorang pilih Island Supreme and Chicken Supreme..nasib berbaloi sebab sedap...;-)...Untuk air Mr Anip pilih Asam Boi,aku pulak pilih Choc Float..nyum..nyum..sedap-sedap..;-)...total up kitaorang makan untuk 2 orang RM51.50..hmm yang mahal dia dekat tax and service charge..tak puas hati betul..;-( ..apa pun kita enjoy!!!!!!..and masa wat surprise ni aku suka Mr Anip tak tahu pun aku beli hadiah dekat dia..;-)..then aku pun bawak keluar hadiah masa dia tengah leka-leka..jeng-jeng-jeng..hehehe..terkejut jugak dia tengok..aku bagi belt kat dia sebab belt yang aku bagi masa 2 tahun lepas dah rosak..;-)



6 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

hehe hepy bday kat en. anip awk tu.. ;p huhu.. 23 tahun ek.. hehe..

are_lin@yu said...

aha...tq yer..;-)

P#eoniX said...

bahagianye kamoo....

are_lin@yu said...

amin2..;-)

NOOR FATIN said...

happy bsday utk pakwe ayu :)

smg bahagia hingga ke akhir hayat ya ayu. jaga hubungan ni baik2 :)

are_lin@yu said...

tq fatin doakan..insyaallah fatin pun akan menyusul nanti..;-)