Monday, 30 January 2012

Update terbaru..

bercuti rehat selama seminggu..
memang puas cuti lama-lama..hehe..
hari ini baru masuk kerja..
bos tak da lagi so dalam mood cuti lagi lah ni..hehe..
update aku yang terbaru adalah...jeng-jeng-jeng..hehehe
  • muka dah makin ok..oppsss kamera belum ada untuk update picture..huhu..rahsianya produk chahaya beauty..t aku promote kat cni yer..
  • dah genap 6 bulan aku kerja kat sini..dan start bulan depan aku sudah di kira  staff tetap dekat sini sebab dah confirm..Alhamdulillah...
  • nenek aku kat kampung dah makin sihat cuma tak boleh jalan lagi..huhu
  • aku akan terus kan kerja ini lupakan degree sekejap nanti dah cukup setahun aku sambung..huhu..sobs..sobs..
 p/s : happy..terasa ingin cuti lagi..hehe

2 comments:

eyqa amin said...

bila dah lama cuti....segala sendi , otot n sgala2nya mcm nak kena servis baru.
yaii!!

take urself care :D

are_lin@yu said...

hehehe betul eyqa rasa malas ja..hehe