Tuesday, 17 January 2012

presentation lagi???

gulpppp...aku ingat time study ja kena present2 ni..amik kaw...kerja pun kena gak la weh..huhu..getaq gila ni...slide semua dah siap cuma ayat nak cakap ja aku gabra sikit..kena speaking london dowh..hahaha...maklumlah aku bukan terror sangat BI ni..ni plak nak kena speaking depan big boss...neves senua ada cek oi...macam mana ni..huhu..tu la masuk lagi private kan..speaking lah jawabnya..hehe..aku ada prinsip baru jangan elak cabaran tu..hadapi juga walau sesukar mana...cabaran itu lah mematangkan kita..lepas ni mana tau boleh present depan ramai orang lak..haha,,iye 0 ja aku ni...pa pun mintak2 aku boleh cakap sok..hukhuk..jangan tak terkeluar suara dah ler...

 p/s : jangan jadi macam ni dah...haha..
dalam hati tak sabar nak tunggu Jumaat,tak present pun tak pa..hehe

2 comments:

Bui Junaidi said...

JANGAN TERKENCING SUDAH..HEHE

are_lin@yu said...

already done..hehe