Wednesday, 18 January 2012

Important date!!!!

 



ni tarikh - tarikh yang sangat penting dalam hidup aku..yup semua ni memang aku kena ingat..tidak nanti ada yang merajuk lagi..hehe..teringat dulu pernah aku terlupa nak bagi hadiah kat abah so abah pun ngadu kat mama..maybe lebih kurang macam nila yang aku ingat mama cerita dekat aku..

Abah : Hmmm..yang besaq-besaq(aku lah tu,hehe) tu ingat kat ang ja...kat aku tak ingat pun..

Mama : mana ada..depa tak lupa pun nak buat surprise la kot tu...

aku orang Utaqha so ni pelat utara lah ye..hehe

so mama pun sampaikanlah dekat aku..bukan tak nak bagi hadiah lagi time tu tapi kering cikit.ingat nak bagi lewat cikit..hehe..so tak boleh lah aku buat lewat-lewat lepas ni..apa-apa pun kena punctual..hehe..buat surprises awal lagi tak apa..so tarikh-tarikh kat bawah ni wajib set dalam otak dah..hehe

  1. 1 MARCH 1960 (MY DAD's BIRTHDAY)
  2. 1 JANUARY 1967 (MY MUM's BIRTHDAY)
  3. 22 DECEMBER 1990 (MY 1st BRO)
  4. 26 JUN 1998 (MY 2nd BRO)
  5. 21 AUGUST 2002 (MY 3rd BRO BIRTHDAY)
  6. 12 fEBRUARY 1989 (MY FUTURE HUBBY)
yang paling hampir sekarang birthday abah aku and my mr Anip..hehe..siap2 lah aku kena prepare beli something..still no idea..huhu


p/s : apa yang penting I love them more than everything in my life..

4 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Wah....siap dah list out dah....tambah la satu lagik...BDay Rietta....hehehe.....

Dah lepas 3 January babies....tunggu Februari laks....

are_lin@yu said...

yake...hehe..baru lagi tu hrp xtrlwt wish..happy belated birthday dear..;-)

Original CikTeddy said...

cik 15 ogos,jgn lupe wish tau!haha *ngada kejap*

are_lin@yu said...

ooo..bithday cik teddy erk..hehe..orite dkat tu dgn brday my bro..hehe