Monday, 3 February 2014

Khaligrafi untuk yang tersayang


 

Salam Semua...

sebenarnya Ayu order khaligrafi ni dah lama sekarang baru nak promote2 tuan punya badan..hehe..alhamdulillah sangat puas hati

masa mula2 dulu macam2 pikir tak tahu nak bagi hadiah besday apa untuk mama..last2 cari punya cari terjumpa khaligrafi dalam instagram.terus contact nak booked malam tu jugak..nampak tu eksaited gila..hehe

bagi Ayu rekaannya sangat unik dan sesuai untuk bagi hadiah besday,hari perkahwinan,ulangtahun apa apa2 aja lah ;-p..


ini contoh yang ayu tempah untuk mama dan abah..boleh baca tak?hehe..masa mula2 terkebil jugak nak baca..tapi dengan tunjuk ajar tuan yang menulis dapat jugak baca...cantik kan?

macam2 design ada boleh pilih ja nak macam mana..yang ayu buat ni saiz A3..harga dengan frame dan tanpa frame berbeza ya..ayu pilih tanpa frame sebab frame ayu dah beli.


 ini antara design lain lah..banyak lagi yang cantik..rambang mata tengok tau..hehe

kalau nak order atau tengok boleh ke isntagram FAISALALWIES_ART atau blog nya Faisalalwie's Gallery.. atau contact 013-2938628 (faisal)..

18 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt cntik..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik.. buat hiasan kat didnding rumah menarik ni.

OhPanduan said...

Cantik khaligrafi tersebut akak. Macam-macam bentuk dan tulisan ada. Boleh oder juga ni.

Cik Nur™ said...

YaAllah cantiknya ayu.. :)
mmg terkebil2 jugak mula2 nak baca..hehehe

encikarman said...

mak aii.. cantik nih, molek sgt kalau letak kat rumah nih

Yumida Huda said...

cantik la ayu..beznye nengok
pandai diorang buat kan...kaler pun cantik

unsecretostory said...

Cantiknya. Kreatif jea. Nak terjah laa sbb mnat je kaligrafi nie. Berseni :)

cik mah said...

Cantiknya...subhanaallah...

Deqla Manjew said...

mmg cntik.. tepat sgtlah tu pilihan ayu bagi hadiah tu pd mereka..

Cho Zila said...

suka juga tapi tuler tak boleh nak beli lagi yang adanipun tak tau nak letak mana yerk...

aine ainun said...

cantik...tq share
nanti akak tgk kat IG
mcm berkenan jugak

Kesuma Angsana said...

cantik & sgt2 kreatif lah

Rosmiza Ali said...

Cantik! Terberkenan ngn corak2 ala2 bunga tulip tu.. =)

LYAfrina said...

mmg cantik n unik

LydSunshine said...

cantiknya...

Chic Na said...

cantiknyaaa.. tp xdpt la nak baca ayu.. tak reti.. huhu..

Cik Aini said...

oh cantik lah Ayu..sesuai kan kalo buat hadiah..tuk kawin pun boleh ni kan :)

N.Aima K said...

cantik dear!!