Wednesday, 12 February 2014

D.I.Y Hantaran Tunang

Salam semua..

Alhamdulillah akhirnya siap jugak hantaran tunang yang ayu buat..last minute punya plan..hehe..ada lah rupanya jugak first time try melembutkan tangan ni..hehe

jadi inilah hasilnya...

garam dan gula yang di balut jadi bawang putih dan labu..

tuala hantaran jadi kusyen kot ni..hehe

telekung jadi bakul bunga ;-)


 yang lain ayu gubah bakul buah dan bekas halwa ja sikit2..lagi 2 hantaran mak sedara yang siapkan..inilah hantaran dari pihak lelaki untuk pihak perempuan..nanti ayu upload pic tunang plak..

22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

COMEL DAN CUTE

HeNRieTTa JoSe said...

Cantik semuanya...

nana kimie said...

1st try nice dear:)

lia said...

lawa tuala kusyen tu... bear tu menambahkan comey...

PearlVelvet SueQys said...

Salam singgah rabu yer!

unsecretostory said...

Waww pandainyaa. Cantiklaa kak ayu buat. Thumbs up!

Lyaa Suriany said...

rajin n kreatipppp ni ayu

LydSunshine said...

cantik dan kretif. Yg towel jadi sofa dan telekung jadi bakul bunga tu santek.

Rosmiza Ali said...

Okla tu.. Ada gak rupa.. Lepas ni dah terer, ramai la yang menempah gubahan ngn ayu.. =)

Cik Nur™ said...

kreatif betul ayu.. :)

Nur buat simple2 je...bila dah selesai majlis baru sedar langsung tak amik gambo..huhuh

Haryati Faizal said...

ingatkan ayu yg btunang... cantik n kreatif

Deqla Manjew said...

pandai gak ayu gubah..ada bakat terpendam nih.. :)

Amanina Mads said...

nanti time tunang ayu boleh buat sendiri.. hehe

Cho Zila said...

menjadi jugatu.. tak terfikir dah akak kalau nak membuatnyer...

ros_reeza said...

kreatif Ayu :)

LYAfrina said...

cantik..berbakat jugak ayu

Chic Na said...

ayu gubah sendiri? kreatifnya.. orang utara mesti ada garam dan gula tu kan.. knp eh?

Cik Aini said...

ok lah tu Ayu..cantik!
kalo bg Ai..pakai yg keras bertambah keras lah.hahaha

Deq's Qienz said...

comei² gubahannya kan..ayu buat sndiri ke??

N.Aima K said...

comel nye yang bentuk klcc tu..coklat ke?

Yana Libra said...

rajinnye gubah hantaran cantik2..hehe~

QasehnyaRania said...

kreatip la ayu
ciksu boleh buat labu tu je.sbb msa tunang ciksu dlu pon buat cm tu gak. bawang putih isi gula mak yg buat