Thursday, 6 February 2014

Hantaran Tunang..

Salam semua...

minggu ni buzy sangat..dapat tugas tambahan bidan terjun lah nampak gaya nya..tak pala kita try mana yang termampu kan..

minggu lepas balik kampung,tertiba mama bagi tugas sikit..dalam hati pikir mampu ka nak buat semua ni??depan mama konfiden ja setuju..balik ja Serdang baru nak garu kepala..haha..amekkkauuu..

so bermula lah start dari Isnin tu buat sikit2..tapi first time kan..agak tak kemas sikit lah..dengan masa tak cukup..majlisnya Sabtu ni..arghh macam mana ni???esok mama dah datang sini..nak tak nak harini kena settle kan..

nanti dah siap ayu upload eh..tapi serius tak pandai bidang ni..surrender awal..lepas ni tak nak buat dah..haha..


 ini ja barang yang sempat cari..last minit sangat..huhu..hasilnya pun tak kemas sangat..kena belajar lagi ni..


nanti ayu tunjuk hasilnya ya..yang simple2 ja tak sempat nak study lebih..

p/s:yang penting esok cuti tu yang best!hehe

18 comments:

Kesuma Angsana said...

oklah ada bakat juga, pelan2lah belajr lama2 nanti expect lah !

ros_reeza said...

yang simple tu yang lebih cantik kan :)

Deqla Manjew said...

nmpk mcm menarik tu ayu.. nanti tunjuk eh.. xper boleh belajar lagi.. :)

Cho Zila said...

ha.. ha.. akak memang tak leh.. tak tau nak mula kat mana... takperler orang mudamesti boleh punya...

HeNRieTTa JoSe said...

nak tgk hasilnye....rietta yakin chantek...org berseni mcm ayu...sure kreatif...

diana said...

tangan berseni nih,.,.buat apa pun boleh..heheh

cik mah said...

Yeah...xsbr nk tgok hasilnya...cepat2...

Cik Nur™ said...

caiyok ayu..!

bila last minit hasil tentu melatop...!

nur pun xpandai gak bab ni,,tapi main hentam je..hahaha

Lyaa Suriany said...

okeh sila cpt update.
hehe

Faris Farina said...

akak ke yang bertunang?

nik ros said...

buat gubahan hantaran ker.mesti kreatif ni :)

Rosmiza Ali said...

Salam ujung minggu ayu! Lama tak jenguk blog Ayu.. Wah! dah mula berjinak2 ke bidang gubahan hantaran nampaknya.. Tak sabar nk tgk hasil.. Mesti cantik.. =)

LYAfrina said...

lya minat jugak bab gubah2 ni..cuma xdela cantik..xpela..asal hati puas

Solehah Shamsuddin said...

wah, mesti cantik hasilnya nanti kan. cepatlah upload ye :)

LydSunshine said...

seronok kalau dapat job bidan terjun macam ni. Seperti mencabar diri sendiri. Bila dah siap tu, wp tak sehebat mana, tpi rasa puashati.

nana kimie said...

wah bidan terjun gitu.....cantik je ayu gubah:)

Chic Na said...

cantik je cikna tengok ayu.. memang tangan berseni..

Cik Aini said...

lepas ni bg adik n bakal adik ipar Ayu plak buatkan utk Ayu..boleh?hehehe