Thursday, 30 May 2013

Wedding Nadia & Ridzeen




Alhamdulilllah 17/5/2013 member sejak dari tingkatan 1 lagi ketika sama2 duduk asrama Tok Sheikh dulu Nurul Nadia selamat bergelar isteri kepada Zeen...Nadia & Zeen  ni jugak lah yang teman dan hantar ayu masa interview kerja dulu..hehe..banyak jasa dorang ni..hihi..kalau tak kerana dorang mungkin tak kerja kat sini kot..hehe..

5 bulan awal dah gitau tarikh kahwin nak make sure kawan dia yang buzy dan jauh ni balik time wedding dia..haha..alhamdulillah 18/5/2013 sempat jugak g wedding Nadia ;-)..dekat wedding Nadia jugak lah tempat reunion member2 lama..hehe..Alhamdulillah bertahun lama dapat jugak jumpa..


oppsss bukan ni ya pengantinnya..hehe..inshaallah bride to be..hihi


bakal pengantin bersama pengantin..hehe 


bersama Shiba,Nadia,Pija,Fiqah..sebahagiaan sahabat 
dari zaman asrama..hehe..


 antara hantaran pengantin...


Selamat Pengantin Baru buat Nadia dan Ridzeen..
Moga bahgia selalu tabah hadapi dugaan berumahtangga
cepat2 dapat baby..hehe

 Special for Nadia n Zeen..nadia nak yang simple2 ja..hehe
kalau sedap gitau tau..tak sedap jangan gitau..haha



seorang lagi sahabat kesayangan hamba..abaikan paan(husband intan) yang
dekat belakang tu ya..hehe..
kecik bukan sebarang kecik,anak 3 dah ni tau..hihi
cayalah ang intan..member paling kecoh ni..hehe


suka pic candid ni..nak jugak letak..haha
pandai tukang snap ya..hehe



Last sekali sempat jugak deco kek untuk anak kawan mama..hehe
boleh jugak lah kan jalan raya warna merah..haha
mama nak ceria sagnat kan.hehe


KataAyu:2 days more nak balik Perlis ;-)

28 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt pgntin bur buat kwn ayu..

cntik bju ayu..lawa2..

Nurzakiah Hanum said...

simple but nice

ejulz said...

semoga pasangan bahagia hingga akhir hayat.. aminn..

Mimie Najib said...

heppy wedding day.. =)

shu said...

comel la pelamin dia..nk amik inspirasi la cmni :)

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhh wahhh lawanya baju ayu teringin nak pakai.belikat mana?tapi akk tak getilah pakai dress takut tak sesuai.kena kurus sikitjer lagi kot..

wan nurul hezrina abd halim said...

pelekat kaki?detox foot ek?yang slimming nyer bsh tau pakai=)ti helo akk kalau nak.sms teruspun takper=)

Kakzakie said...

Pandai Ayu mendekor cake ye. Kelak boleh buat kek kawen sendiri:)

♥ Miss Hearty ♥ said...

congrates kawan ayu :)
waaaa, ayu..baju awak dan tuannye sekali sangat cantek ! ^^
kek tu nampak sedap giler..nak nak :D

Deqla Manjew said...

perghhh merahnya bakal pengantin tu..hihi.. cantik la pelamin dia..bunga2 cinta... tahniah dan selamat pengantin baru buat mereka.. tgu bakal pengantin tu pulak..bila agaknya ye..? kalo sebut bakal tu maknanya x lama dah tu kan.. haha... ;p

9n0L4 said...

wahhh. ayu buat kek utk pengantin ke. nnt ayu punye buat sdiri la kot ehhh. jimat. kikiki.

HeNRieTTa JoSe said...

comei pengantin...bakal pengantin pown comei, bju tu sgt sweet...wah cake...chnateknye...dua pown chantek..suka rietta tgk...rietta skank lebih suka yang cam jelly dr icing...yg mcm jalan raya kaler merah tu....

fifteen pril said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade jewelries~
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://fifteenpril.blogspot.com/
http://twinscraftlife.blogspot.com

shuhaida saad said...

tahniah buat kawan sis.

ss pun berdebar nak masuk fasa lagi 1 ni. :) heee

izan mama mia said...

cantik ppelamin..ehe gambar candid tu nampak ayu slim sangat...cantik baju ayu

Cik Nur™ said...

selamat pengantin baru...
cantiklah pelamin dia, warna warni...

psst..ayu dah kurus laa.. cantik. :)

jaakechik said...

COMELNYA PELAMIN!! nampak sgt ohhsem... btw ayu pun nampak cantik ngn bajumerah/hitam tu... kaler pebret jaa tuhh...ngeee!

E'in said...

pelamin die cantik laa...

psst tuan belog pun cantik gak... hihi

Haryati Faizal said...

semoga kekal ke akhir hayat ye...

Chic Na said...

ingatkan ayu yg kawen td. kikiki.. pandainya ayu deco kek. jelessss..

cik didiey said...

selamat pengantin baru :D

lawa lah baju ayu....

Rosmiza Ali said...

Cantik pelamin kawan Ayu.. Simple yet kalerful! ^__^

Kesuma Angsana said...

tahniah buat pengantin

LYAfrina said...

pelamin cantik & agk kalerful..

waa..cun nyer ayu pakai bju camtu

Amanina Mads said...

cantiknya pelamin.. time kwn wedding la boleh buat reunion kan..hehe

nanieybarnieylurviey said...

Pelamin cantik. Pengantin cantik. Yg tukang cerita ni pun cantik.. Ayu nmpk makin slim!!!

dya bunga said...

selamat pengantin baru baut ayu..eh..eh..silap kwn ayu..hehehe

Si Matatajam said...

Barakallah utk pengantin..cantiknya ayu dress up..