Thursday, 9 May 2013

Selamat datang REJAB...






 Pantas masa berlalu...Ramadhan menhampiri kita..moga kita dapat bertemu ramadhan kali ini..ayu mintak maaf kalau ada salah silap terasa hati sepanjang kita kenal ;-)

Selamat datang REJAB...
moga amalan baik kita diterima..moga hidup kita diberkati
AMIN..




KataAyu:bertolak ke terengganu malam ni.. 




43 comments:

Ann Ishak said...

perbanyakkan amalan2 sunat di bulan Rejab ni

Deqla Manjew said...

selamat datang rejab.. wahh ayu nak ke terengganu? bercuti ka??

kayyana said...

selamat datang rejab

kayyana said...

selamat datang rejab. semoga kite sentiasa diberkati oleh NYA. amin

Kakzakie said...

Bila tiba Rejab mengingatkan kita yg ramadhan akan tiba tak lama lagi..

Haryati Faizal said...

alhamdulillah... amik berkat bulan rejab ni ye...

Mrs Velentine said...

tak lama lai nak ramadan...ayu semoga selamat sampai

Rosmiza Ali said...

Sama2 lah kita Ayu.. MM minta maaf juga if ada selama kita berkenalan ni MM ada menyakitkan hati or buat Ayu tersinggung.. Tak sabar menunggu kehadiran Ramadhan.. =)

Lisa Sheila said...

beberapa hari lagi nak masuk bulan rejab... sabar menanti..hee.. dan semoga kita juga dapat bertemu dengan ramadhan nnti..inshaallah...

salam ukhuwah ;)

Nazayiena Ayiena said...

Sekejap aje rasanya dah bulan Rejab.

Jom join bloglist kak Nurul.

LYAfrina said...

sekejap je masa berlalu kan....

LYAfrina said...

eyhh..ke trg?? g mano???? lya duk teranung gok ni

jaakechik said...

selamat datang jugak rejab...hihi... jaa ni puasa pun belum habis diganti lagi ni.. adeh.. risau lak pikir... next week kot bru sempat ganti...heee!

Cik Nur™ said...

kejap je masa berlalukan...
lepas rejab syabban....
lepas tu ramadhan....

eita said...

amin..

semakin hari semakin pantas masa bergerak

Amanina Mads said...

tak lama lg dh nk puasa :)

boni kacak said...

selamat datang rejab :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Betul..cepat betul masa berlalu.
semoga bulan ni manjadi kebaikan untuk kita berubah menjadi lebih baik untuk berjumpa Ramadhan insyallah.

♥ Miss Hearty ♥ said...

jom nanti pose Rejab :)

QasehnyaRania said...

as-salam.
ayu sihat ke?

kejap je kan.dah masuk rejab..
puasa belom ganti lagi..

Bee Haa said...

Dah rejab da kan.. means ramadahn lagi 60 hari and syawal 90 hari lagi..hehehhe..

Ain Dzaya said...

wah! tak lama je lagi ramadhan..

Ain Dzaya said...

wah! tak lama je lagi ramadhan..

Ain Dzaya said...

wah! tak lama je lagi ramadhan..

nik ros said...

cepat sgt masa berlalu kan. tak lama dah nak ramadhan.

Ara Afiq said...

bnyak kebaikan bulan rejab ni. ramadhan da hampir, ara ni puasa xabes gnti lagi.zzzzz

Amanina Mads said...

kejap je dh nk puasa kan :)

E'in said...

in shaa Allah.. ein pun nak mintak maaf gak kat ayu if ein ade wat salah...

wan nurul hezrina abd halim said...

ALLAHUAKBAR..Banyak laginie puasa yang tak berganti..ti ayu tolong ganti separuh bleh?hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

Dh rejab pown...kejap jer msa berlalu...

Kakzakie said...

Kakak datang hari ini nak wish 'HAPPY BIRTHDAY' buat Ayu...

QasehnyaRania said...

singgah tengah hari :)

Cho Zila said...

alamak puasa ganti tak habisni... kena buat dah ni....

Ratu Hatiku said...

Sama2 kita banyakkan amalan pada bulan ini... :)

izan mama mia said...

jom puasa rejab

Si Matatajam said...

Tak sabaq nak tunggu Ramadhan..

Ain Dzaya said...

banyakkan berpuasa :)

Nora Karim said...

Mmg cepat masa berlalu sekarang ni... tak lama lagi ramadhan...

Cinta Misteri said...

alhamdulillah, CiM diberi sihat utk mnjalani puasa di awal rejab selama 7 hari tempohari. klau diberi sihat lg oleh Dia, psti CiM akn brpuasa lg. tp sgt mencabar berpuasa di bukan bulan ramadhan, tmbahan lg cuaca skrang ni panasssss sgt.

moga Allah memberkati kita.

nanieybarnieylurviey said...

Aamiin.. :) cepat je masa berlalu

Chic Na said...

Ameen.. selalu bulan rejab baru nak start puasa ganti. hehe..

wan nurul hezrina abd halim said...

huhun tak lamajer nak ramadhan

9n0L4 said...

dh nk abis dh rejab kan. tak sempat lagi nak pose sunat. huhu.