Tuesday, 14 May 2013

Alhamdulillah 24 tahun sudah






Alhamdulillah hari ni 14 Mei 2013 genap umur ayu 24 tahun di muka bumi.. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhadulillah syukur Ya Allah aku masih diberi peluang olehMu untuk memperbaiki diri ini yang tak lari dari kekhilafan..moga pertambahan umur ini jugak memberi ku ruang menambahkan segala ilmu agar aku lebih dekat padaMu..

 muka budak 24 tahun..hehe..tak pernah2 pakai selendang pergi ofis..
semangat umur baru terajin pulak..hehe

terima kasih pada sahabat blogger yang wish birthday dekat ayu,terima kasih yang tak terhingga ayu ucapkan..ada yang wish sms,fb,blog..terima kasih sangat2..moga jalinan kasih sahabat antara kita terus kekal selamanya..moga Allah murahkan rezeki,panjangkan umur,kuatkan iman,permudahkan segala urusan kita dunia akhirat..AMIN...

 terima kasih sahabat gsf yang sudi buat entri ;-)..ada yang terlepas nanti ayu masukkan ya..

48 comments:

PuanZaniff said...

waa..hepy besday ayu..muda lagi tu sweet 24..semoga pjg umo & murh rezeki selalu tau..bam bam pp ayu.:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir syg..moga pnjg umurnya lg..amiinn..

Ayuni said...

Happy birthday n may Allah bless u always....

DIARI FARISHA said...

selamat hari lahir :) semoga dimurahkan rezeki + sihat selalu + bertambah cantik..

Nisah Idham said...

Ayu, Happy Besday. Wish U Luck . Al the best. semoga cantek selalu hehhe (^_~)

Deqla Manjew said...

yeayyy dah 24 tahun,... muda lagi tu....happy besday ye ayu... ehh dah berapa kali wish ni..?? haha.. yela, mampu wish je la wat masa ni kan.. hrp sudi la menerimanya..kehkeh... makin berganjak umur makin ayu besday gurl nih.. =)

julia jamaludin said...

selamat hari lahir :)

BaNu Syah said...

happy besday ayu moga ceria2 selalu...

izan mama mia said...

hepy besday ayu,,..nnt blk perlis mesti dapat hadiah besaq punya kan...

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir ayu :)

semoga dengan pertambahan usia ni, dirimu makin bijak mengatur langkah dalam hidupmu dik :)

Nazayiena Ayiena said...

Slmt hari jadi Ayu,semoga pjg umur dan dirahmati Allah SWT.

shuhaida saad said...

happy besday sis :)

combi said...

happy besday :)

Ratu Hatiku said...

hepi besday ayu.. Akk doakan semoga pnjg umur, murah rezeki, sht selalu dan gembira d samping insan2 tersayang.. Amin.. :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

happy birthday kak.. hehehe May Allah bless u kak... happy2 always, have a blast

Haruno Hana 하나 said...

alhamdulillah, masih diberi peluang untuk capai tahun baru untuk umur Kak Ayu ^^ moga akak sentiasa bawah rahmat-Nya :) aamin

Bee Haa said...

Dear, happy birthday..
May u succes here n after...

♥ Miss Hearty ♥ said...

ohh, besday ayu ke hari nie? selamat hari lahir ayu :) semoga hidup diberkati Allah selalu..amin

♥ Miss Hearty ♥ said...

ohh, besday ayu ke hari nie? selamat hari lahir ayu :) semoga hidup diberkati Allah selalu..amin

Che Rosliza Che Mat said...

ayu....akak kawin lewat...umur 27 hihihi....tapi puas enjoylah...jangan takut belum kawin...walaupun umur dah makin meningkat...

Rara Nasiha said...

Happy birthday Ayu. May Allah bless you always :)

eita said...

selamat hari lahir...



rupanyer ayu sama hari lahir dengan adik akak...

ADEEYA said...

happy bday! :)

Cik Nur™ said...

HB ayu..
makin dewasa makin comel.. :)

Rosmiza Ali said...

Selamat ulangtahun kelahiran yang ke-24 Ayu! Semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat.. Amin.. =)

boni kacak said...

heh heh.. ayu dah semakin tua..hehe :P

Miss Zahirah said...

selendang tu cantik..
org yg pakai tu pun cantik jgk.. ;)

Nurfaezah Abdullah said...

happy birthday kak ayu :) greeting from brunei ^^

Si Matatajam said...

Hepi besday Au..sori yek akak x dapat up entry smlm...in Shaa Allahh ari ni ok..

Aunty Axy said...

hp birthday ayu :)

Mrs Velentine said...

selamat hari jadi ayu

Ain Dzaya said...

apsal makin chubby ni gambar, bahgia sesangat ek?hueuhe

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Alamak terlambat pulak.

Happy belated birthday Ayu! Kita sebayalah. #Tetiba

Semoga panjang umur dan murah rezeki. Semoga segala urusan Ayu dipermudahkan Allah. ^_^

Owh saya follow blog Ayu~ :D

jaakechik said...

hepy buffday utk ayu.. semoga pjg umur, murah rezeki dan sihat selalu.... (^_^)

Tinta Lana said...

Happy belated birthday ya ayu :)
Semoga sukses dlm bidg yg dipilih.

1st time singgah sini ^_^

Nora Karim said...

Barakallahufiq Ayu... moga sentiasa panjang umur dan dimurahkan rezeki... amin..

QasehnyaRania said...

u, tahniah ye sbb dapat buat pjj kat usm tu :)
all the best ye

Cinta Misteri said...

Ayu, selamat panjang umur. maaf, CiM belum sempat up n3 utk Ayu, hanya wish di beberapa laman GSF jer.

Cinta Misteri said...

special utk ayu....

http://cintaitumisteri.blogspot.com/2013/05/selamat-ulang-tahun-ayu.html?m=1

nanieybarnieylurviey said...

Happy belated berday ayu. Nani thu masa singgah kt blog cik nur td. Sigh. Semoga pjg umur murah rezeki.. Jeles ayu muda lgi. Erk

Amanina Mads said...

happy besday ayu! :)

ros_reeza said...

Ayu dah dewasa .. hihi.. happy belated birthday dear..

Chic Na said...

happy belated birthday ayu.. all the best! ;)

nik ros said...

happy belated bday.moga panjang umo dan murah rezeki :)

Cinta Misteri said...

Ayu....rinduin kamu :)

LYAfrina said...

salam ayu..sori sgt2 cz lambat wish & x buat lg entri buat ayu..

apa2 pon lya doakan moga ayu sntiasa sihat & smoga pjlanan hidup ayu sntiasa diberkati & dipermudahkan...
amin...

happy belated birth ayu

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai ayu sorry sangat dear akk tak sompek wat entri..n tak sempat wish.apapun semoga peralihan usia ayu Allah sentiasa berkati n dimuahkan rezeki kay

9n0L4 said...

huhuhuhu. ampun yu. entri belum up lagi. bz mcm pm kot. haha.