Wednesday, 29 May 2013

Khabar berita Nenek Ayu ;-)






Salam semua...terasa lama gila tak update blog tak blogwalking..arghhh maknanya ke'buzy'an  tersangat lah tu..hehe..apa khabar sahabat blogger?? ;-)

Rindu sangat nak blogwalking..huhu..inshaallah ada masa ayu terjah rumah korang pulak ya..

minggu lepas 16/5-26/5 lepas balik kampung demam pulak..kira mc dengan half day jalah..minggu ni baru segar sikit tapi kerja pulak banyak..hehe.

inshaallah kalau tak ada pa2 minggu ni hari Sabtu balik Perlis balik.Mama nak buat kenduri hari Ahad.Pastu Isnin balik sini balik..jangan demam lagi dah la..haha..3x ulang alik dalam bulan ni..macam kampung dekat ja..hehe

Kahkah kah..baru seminggu tak update blog..dah jadi nenek la..haha
amacam sama tak muka ayu??hehe



semoga sahabat yang sakit cepat sembuh ya ;-) 



KataAyu:inshaallah sesi blogwalking boleh ptg ni..hehe

26 comments:

Deqla Manjew said...

hahahahaa...camni rupanya muka ayu bila dah tua eh.. x sgka cpt tua ayu ni..kihkih... deqla pun ada aplikasi ni...dah buat dah.. lawak lak tgk..

Nurzakiah Hanum said...

SABAR JE LA

Farah Waheda Wahid said...

wah gitewww.... welcome back ayu...

♥ Miss Hearty ♥ said...

waaa, rindunye dekat ayu :)cantiknya nenek ayu mcm ayu..hehe

izan mama mia said...

Assalamualaikum nenek au..hiih

Siti Shaera Salleh said...

ehhhh ? dah tua dahhh ? ehehehe . takpa tua2 pun cantik jugak :')

Kakzakie said...

Hihi... kalau Ayu tua macam ini kira cantiklah:)

Solehah Shamsuddin said...

hai ayu. solehah rindu kat ayu jugak.solehah pn dh lme xjenguk sini.maafkn solehah sbb dh lme xdtg komen.solehah bz,gne lappy pn lappy org ni.solehah xbwk lappy sndiri at sini sbb mak nk gne.maaf ye.solehah harap nt solehah aktif berblogging lg :)

:: Cik Viva :: said...

hai "nenek".. =)

mama aryan said...

salam ayu..

moga ayu diberi kesihatan yg baik ye

diana said...

jangan risau..tetap cun..heheh

izzah said...

Sakit penghapus dosa, insyaAllah..moga kita sentiasa diberi kesihatan yg baik olehNya yek =)

QasehnyaRania said...

as-salam.
ye ke.. harap makin sembuh ye
ingt nenek ayu la tadi.. hihi

Pokok Manggis Depan Rumah said...

bila umur sudah lanjut nanti macam ni la yea agaknya.

wan nurul hezrina abd halim said...

heheh lawa lagi tuh ayu..

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Boleh buat iklan ni.

"Nenek Ayu comel tak?"

"Comel~"

;)

Haryati Faizal said...

semoga cepat sembuh....

nanieybarnieylurviey said...

Nani rasa ramai yg busy lately nih. Nk bw pun xsmpt.. :) maaf lame x ke sini ayu!!!!!!

Cik Nur™ said...

alololo..still comeilah ayu walaupun byk kedot2..hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha.ingtkan toi td.

9n0L4 said...

huhuhu. nenek pelesu ni. lain benor penuaan die. :)

jaakechik said...

hehehe,, muka ayu masih ayu biarpun bila dah berkedut seribu...hua..hua..hua...

p/s : take ur time ya, ada masa bru bw okey! jaa pun bz sokmo ni, curik2 masa bw time free aje..

E'in said...

nenek ayu tu cun laa... kahkahkah

Chic Na said...

maintain cun la nenek ayu. haha..

Rosmiza Ali said...

Maintain cun walaupun dah jadi nenek.. Hikhik! ^^,

LYAfrina said...

lya pon bru nk start bw arini