Saturday, 1 August 2015

Hampir 8 Bulan sudah....

Assalammualaikum...

Nak update blog asyik tertangguh ja sekarang ni..sedar2 dah nak masuk bulan 8 laaa..last update bulan 1 aritu..haish lama sungguh tertangguh! kerja pulak tak menentu sekarang ni kekangan masa..coretan masa kahwin haritu pun tak sempat nak karang lagi..tup2 nanti dah ada baby pun cerita kahwin tak habis2 lagi hehe..

lagi sebulan nak cuti panjang ni memang bertambah busy lagi laa dekat ofis ni..mana nak siapkan kerja nak pikir itu ini..tak cukup 24 jam..nak singgah ke blog lain pun tak menyempat..ntah ada yang ingat lagi ke tak pun tak tahu lah..pelan2 kayuh k ;-)

rindu kat blog so kita update sikit2 bagi lepas rindu..sambil singgah2 mana sempat..sebelum terlambat Salam Aidilfitri buat semua..

6 comments:

Dayana Bahar said...

Ingat ke ayu dahh pregnant 8 bulan huhu gege

HeNRieTTa JoSe said...

salam...
Selamat Hari Raya....mohon maaf zahir batin atas segala salah dan silap...eeeh dah nk dapat bby?tahniah....kjap je masa berlalu kan...

gadisworld said...

salam aidilfitri :)

Pykaa Pdott said...

Sama la kita . pyka pon tak smpat Lagi nak update cerita kwen . hehe :)

Emy said...

Hehe...kdg2 kita lupa yg masa kian berlalu

Yana Libra said...

saya pun lama tak blogwalking sbb ofis block...tp tetiba hari ni boleh pulak..so, komen puas2 la hari ni..hehe