Friday, 14 August 2015

My Wedding Day - Sanding

Assalammualaikum..

Alhamdulillah flash back balik masa kenduri haritu semuanya berjalan lancar walaupun seminggu sebelum tu kelam kabut jugak di buatnya..jadi pengantin pun penat sebenarnya tak mudah raja sehari yang disangka hehe

flash back 8 bulan lepas punya gambar ni ;-P

walaupun pelamin angan ku musnah tapi redha jalah apa nak buat hari kejadian dah jadi lain huhu

berdebar ke control jalan ni,hihi..my adik jadi pengapit 
Masa ni kurus lagi masing2,sekarang dah sama naik ja nampak..berkilo2 naik

masa jadi pengantin baru tau camna perasaan orang kahwin..
macam dah tak nampak orang kat depan ja rasa..main jalan ja haha


My flower girls hihi..masing2 asyik nak dok dekat pengantin ja..
orang lain nak bergambar pun tak da can haha..

suap menyuappp..jangan time ni ja eh suap..lepas kahwin pun kena jugakk ;-P

my heart my soul...my mama abah n my mak ayah ;-)

Sepupu sepapat yang sempat masukkan dalam blog ;-)

time ni my imam kena bagi ucapan,dekat umah dia,kita pulak kena..
asalkan jagan suruh menyanyi sudahhh hehe

cukuplah sikit2..hehe..kek kahwin sponsor  Ayulina's bakery&cake house Perlis by my pretty mummy hehe..sambung majlis sambut menantu pulak lepas ni

#throwback #211214

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, tahniah, semoga bahagia sehingga ke jannah yer...

beat said...

HEHE NYANYI PUN OK...PE PUN KEK 2 YANG TERBAIK!

nuyui a.k.a miss YUI said...

hee cntik2...

LYAfrina said...

cantiknya....
meriah sgt2 majlis ayu...

Kakzakie said...

Alhamdulillah... macamana sekarang Ayu?
Sekarang kerja di mana dan tinggal di mana?
Lama betul tak bersiaran - rindu juga.

aizamia3 said...

itu semua kenangan terindah kan.. ;)

Pykaa Pdott said...

Cantikk sis . purple jee ha . hehe :)

eita said...

selamat pengantin baru..sweet sangat...

Yana Libra said...

lain nampak muka ayu..hehe..tp still cantik..pelamin pun nice je tgk :)