Friday, 21 August 2015

My Wedding Day - Majlis Sambut menantu

Assalammualaikum..

alhamdulillah sempat jugak nak menaip walaupun masa sangat terhad..sambung majlis sambut menantu pulak..nasib kitaorang buat hujung tahun kena time hujan..tapi alhamdulillah semuanya berjalan lancar..

serba sedikit gambar masa kenduri belah lelaki

plan asal warna gold bertukar menjadi hijau..huhu
redha aja la...



terover sikittt hehe

kek sponsor dari Ayulina's Bakery,Perlis
by my mama ;-)


ntah kenapa mekap yang ni nampak macam garang sikit hehe..alhamdulillah selesai kedua-dua majlis..inshaallah bulan 9 ni bakal dapat orang baru dapat family..berdebar jugak dalam masa yang sama eksaited pun ya jugak..ada kelapangan nanti aku cerita bab pengalaman baru ni pulak.tunggu ada masa free nak menaip hehe..

#throwback #221214

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Yana Libra said...

wah..dah nk bersalin??

congrats!!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)