Tuesday, 29 April 2014

SweetScarfbyAyu Jom tengok!

Salam semua...

Ada koleksi baru dari ayu...wideshawl n halfmoon..Alhamdulillah batch 1 dan batch 2 dah habis..sekarang ayu buka untuk batch ke 3..(yang batch ke 2 ada beberapa otw nak siap sabar ya..nanti dah siap ayu inform k,delay sekejap hari tu ;-))

Shawl yang ayu buat ni 100% atas permintaan customer boleh request warna shawl + lace + manik..inshaallah puas ati..feedback yang ayu dapat alhamdulillah sangat baik dari cust2..tq tau! ;-)

Sangat sesuai untuk pakai raya nanti,majlis2 atau jalan2 pun boleh ja..sebab ayu pun pakai g berjalan..hihi..untuk tunang n kahwin pula ayu ada jugak tempahan yang tengah ayu siapkan..kena heavy sikit lah kan..majlis special..hehe

 Contoh Wideshawl,boleh request warna lain lagi ;-)
halfmoon pun sama..


WideShawl yang boleh digayakan dengan 3 cara..lagi kreatif banyak cara lagi 
boleh buat dengna wideshawl ni ;-)..banyak warna pilihan ada

Pink+Biru untuk wideshawl..kombinasi yang sangat padan kan?
boleh request pelbagai lagi warna ..
Purple+Pink halfmoonshawl di bahagian atas boleh digayakan dengan 2 cara..
lebih pun boleh ikut kreativiti..hehe

Contoh HalfmoonShawl boleh digayakan dengan 2 cara 
Kebanyakan order jenis ni..
so ikut permintaan dan keinginan korang suka
design yang mana 1 ;-)


Chiffon 3drosebrooch..untuk order boleh contact ayu ;-)

Ayu ada buat page untuk koleksi2 shawl ni..kalau sudi boleh like ye ;-)
FB dan IG:
search #sweetscarfbyayu

Tq semua..kalau nak order untuk bertunang,nikah,raya,majlis,
atau jalan2..hehe..boleh contact ayu

 nanti dah siap contoh untuk tunang dan nikah
ayu update lagi..nak tempah

whatapss : 0103737834@0133609640



23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
anum singgah sekejap
sory x sempat nak baca entry
bz ngan thesis arghhhhhhh pening2

Deqla Norumara said...

wahh pelbagai gaya.. cun aih.. brooch pun ada 3D eh.. brapa RM? :)

nana kimie said...

cantik2...tapi sayang nana tak pandai bershawl...huuu....btw semoga bisnes ayu berkembang maju..amin....!:)

p/s:mana tau da pnadai bershawl nanti boleh cntct2 ayu,hihi

N.Aima K said...

wah brooch rose tu cantik.. ayu pandai tak buat crown yang ada bunga-bunga tu..? kalau pandai let me know k?

Ratu Hatiku said...

A salam Ayu.. Lama dah akk tak singgah sini.. HArap sihat2 selalu.. :)
Cantik shawl tu...

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.semuanya cntik belaka :)
kombinasi yg menarik..
all the best buat ayu

Kakzakie said...

Oh... darah business mama Ayu dah mengalir dlm diri Ayu ni. Bagus Ayu sebab sekarang trend macam-macam tudung. Mesti ramai yg suka..

Cantik! bukan tudungnya je tapi modelnya juga:)

Haryati Faizal said...

cantiklah tudung tu ayu...

Yumida Huda said...

cantik la ayu. sepadan dgn sulam bunga tu. x sangka ayu pun ada gak shawl sendiri. wah..hebat. all d bez. moga bisnes ayu maju

HeNRieTTa JoSe said...

Cantik semuanya....cntik lace tepi kt belakang kepala...kreatif larr ayu...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik.. Sesuai dengan si pemakain.

Time Traveller said...

Lawa shawl nie semua.. moga dimurahkan rezeki selalu.. Salam kenal.. :D

http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-6-camden-town.html

Pykaa Pdott said...

Wahh cantik2 la sis .

Mizz ErMa said...

wah..cantik..yg syria punya xde ke ayu? maklum la, rushing2 mana sempat nk lilit nie kan..hehe

ros_reeza said...

moga terus berjaya ye :) cantik-cantik...

IFA Athirah said...

kenapa cntik cntik belaka. wink wink

Cik Nurul Pinky said...

salam perkenalan ayuuuu...

aine ainun said...

ada bakat. ada kelebihan...bagus Ayu.
Akak sokong ;)

nanieybarnieylurviey said...

Cantik!!!! :)

nik ros said...

cantik semua warna2 shawls nyea.moga bisnes mkin maju yea ayu.

Cik Aini said...

paling cantik kaler pink padankan dgn biru..trs bangkit Ayu :)

Amanina Mads said...

cantik2 la dear tp nina xreti pakai shawal. kena belajar pakai ni. hehee

LYAfrina said...

lya doakan moga bisnes ayu trs sukses.. xsabar nk tgu lya punya/