Wednesday, 9 April 2014

Harga Promosi shawl halfmoon + lace + beads

Salam semua..

entry sebelum ni ayu ada bagi tau pasal customade halfmoon kan..ada 10 warna available sebelum ni..alhamdulillah ada 3 tempahan ayu tengah siapkan..

untuk batch yang pertama ni ayu buat promosi customade halfmoon+lace+beads harga dari RM35-RM39..normal price dari RM43 lepas ni.tapi still murah lagi kan.hikhik..

apa lagi jom lah grab dulu!!ada lagi 7 warna pilihan...


contoh design macam entry dekat bawah atau ke sini <<tempahan>> .. yang untungnya customade ni boleh request korang punya design sendiri..so exclusive sikit kan..hihi..inshaallah kain ada yang terbaik tak nipis tak tebal sangat.dan senang nak bentuk..


kalau ada yang nak order boleh whatapps ayu ya..
0103737834 @ 0133609460


20 comments:

ma ❥ said...

cam mana nak tempah ayu? yang tudung lace...

Kesuma Angsana said...

wah cantik2 tu ayu !

Kesuma Angsana said...

wah cantik2 tu ayu !

Farah Waheda Wahid said...

menarik ni, semoga mendapat sambutan yer dear...

HeNRieTTa JoSe said...

Xsabar nak pakai...hehehe....thanks ayu...

diana said...

kaler biru macam cantik je,,

Yana Libra said...

kelabu tu comel warna dia..huhu~

- AZIE - said...

cantik!!!

ros_reeza said...

cantik-cantik...

cik didiey said...

cantiknya warna :)

Lyaa Suriany said...

Lembut je nampak kain.
haish. napsu nk shopping je. tp kena tahan dulu

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2 warnanyaa..

Pykaa Pdott said...

Cantik2 n terang warna dia . :)

Cik Aini said...

x sabra nk tgk hasil nya Ayu..hehehe

Solehah Shamsuddin said...

macam jenis lycra kainnya ni :)

Deq's Qienz said...

cnatek² la ayu, tapi dq xpndai pakai shawl.rimas rasa

Chic Na said...

berkenan yg ayu buat utk pengantin tu.. leh la tempah nanti.. hikkk..

Deqla Norumara said...

jgn lupa.. deqla nk half moon kaler hitam..hihi..

QasehnyaRania said...

good luck ayu.smuanya cntik mnrik

nik ros said...

wah. cantik warnanya.suka warna biru tu