Thursday, 15 May 2014

Surprise for Mr Anip ;-)

Salam Semua..moga sihat2 belaka hendaknya..hehe
Dah lama terperam nak story2 tapi asyik buzy ja kan..kali ni kita update sikit..hehe..

Sesaja ja sebenarnya ni..fikir2 lama tak buat surprise dekat sorang pokcik tu..tertiba teringat nak order coklat dari Cikna..so boleh lah buat surprise kan.

memandangkan En Anip nak mula kerja dah..pastu dah habis study kira 2 in 1 lah surprise ni..lepas dah decide semua terus contact Cikna..ikut kreativiti Cikna lah nak buat cam mana janji warna biru+purple n tema ubat2an..hehe

 Jeng..jeng..jeng...dah sampai...
alhamdulillah puas hati sangat..sampai2 tak da rosak pun..
packaging pun cantik!kita suka..hehe

 nampak tu muka pokcik dapat suprise..hehe..senyum lebaqq naa..haha

Kita pun nak jugak tempek..hehe..
mata kuyu sambil duduk tepi jalan pun jadi lah kan ;-P

Ok sesapa nak order boleh contact cikna ye..inshaallah pasti puas hati.. ;-)



p/s:nanti ayu terjah korang ya..lama gila tak BW..huhu

18 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cutenya coklat..

bru tringt lama tak bersuprise..huhu

lia said...

Ichik suami line medical ya.... Tahniah da abes belajar...

Nurzakiah Hanum said...

SWEETNYA

HeNRieTTa JoSe said...

Cute design dia....pling suka yg putih tu...cute....

dya bunga said...

Mmg puas hati. Dya pernah order tuk bg parent dya. Hehe

QasehnyaRania said...

ciksu sokmo carik cikna kalau nak cekelat .hihi.
sedapkan

Chic Na said...

ohhh.. patut la harini visitor kat blog cikna semua yg tak dikenali.. pelik jugak.. ini sebabnya ye.. hihi..

tenkiu so much ayu sebab order ngan cikna.. ayu & anip suka, cikna laaaaaaagi suka.. hehe.. thanks!!

Afasz said...

syok kalau dpt suprise. rasa seronok dia lain macam.

salam singgah dr http://afasz.blogspot.com

follow sini, kalau sudi follow sy k
tq

Cik Aini said...

amboiii
sukanya En Anip..btw kalo Ai pun suka..cute mcm tuan yg buat..padan dgn org yg oder :)

PetakBunga said...

patut coklat yg perempuan tu ambil makn dulu..
br dia cari mana couple dia.

Kakzakie said...

Buah hati dah habis belajar legalah Ayu... dpt coklat lagi:)

Amanina Mads said...

comelnya ayu.. hehee. sweet sgt

nana kimie said...

dia balut dengan plastik ye coklat2 t ayu? yang puprle tu apa? ^^ adeh banyak pulak tanya..heeee

Deqla Norumara said...

wahhh surprise gitu.. sukalah dia ye..hihi.. comey ayu dok tercongok cam tu.. :p

Nys Anis said...

eee omantiknye diaaaa...

Diana Rashid said...

tahniah ye..;)

N.Aima K said...

ololo sweet

LYAfrina said...

hihi..sweetnyer ayu kat mr anip