Thursday, 22 December 2011

Segmen | Jom Terjah and Follow

hai...dah lama aku tak join segmen ni..
rindu plak..
hehe..
arini nak join segmen dari CIK EIQA kita ni..
senang ja jom lah join ramai2...
ni syarat2 nya :


1. Kena follow EIQA.
2. Buat satu entri bertajuk Segmen | Jom Terjah and Follow.
3. Letakkan dan tempekkan banner kat atas tue kat entri korang dan link ke blog EIQA.
4. Tuliskan kan pe azam korang untuk 2012 nie..
5. Dah selesai? Then, korang letakkan link korang kat kotak komen EIQA.
   Contoh : http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-and-follow.html
ok ni lah azam 2012 aku..hehehe

  •     Nak jadi seorang pekerja yang berdedikasi dan bersemangat sebab ni tahun pertama aku bekerja..peace!!      
  •   Nak jadi seorang anak yang berbakti kepada ibu bapa dan insyaAllah nak balas balik apa yang telah mama n abah laburkan selama ni untuk aku jadi insan yang Berjaya..
  • ·         Kalau boleh nak beli kereta..huhu..tu pun kalau cukup duit lah aku tak nak bayar bulan2 banyak sangat dah lah gaji pun tak banyak..maklumlah kerja takat diploma ja..huhu..
  • ·         InsyaAllah kalau ada rezeki teringin jugak nak sambung study..dah da setahun pengalaman kerja leh sambung degree..tu pun kalau aku still nak makan gaji la..kalau plan aku nak wat business maybe aku tak sambung kot..juz kumpul duit ja..yang ni tengok keadaan nanti..huhu
  • ·         Aku akan cuba untuk jadi yang terbaik dalam hidup ni dunia dan akhirat..

9 comments:

Fahz said...

semoga impian dan azam tercapai.happy blogging (",)

huda said...

salam. huda here. thanks ya singgah blog huda. ok, done follow u too. haha.. ^_^_^

are_lin@yu said...

orite huda..hehe

puteri hanisah said...

dtg dari segman yg sama~follow saya yerk...
http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-dan-follow.html

iRiS said...

singgah dari segmen yg sama..follow me back at
http://iris-everythinggonnabealright.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-dan-follow.html

are_lin@yu said...

done follow kamu semua;-)

Y A N A :) said...

SEGMEN YG SAMA..done follow u :)

e d r i n a . 피나 said...

semoga azam tu dapat dicapai .. ;)

cikladybird said...

dtg dr segmen yg sama...
salam p'kenalan...^_^