Thursday, 1 December 2011

Segmen 1 manis pahit NOVEMBER

klik sini
haa..
aku tengah boring ni 
sebab tak jadi keluar lunch..hehe,..
so terjumpa segmen ni kat blog kufara..j
om2 join ramai2..hehhe..
senang anda cuma perlu cerita tentang pahit manis NOVEMBER..
so meh aku nak cita tentang pahit manis aku..hehe
                                                  
PAHIT MANIS NOVEMBER by AYU

ok..
mula-mula aku nak cerita pasal yang manis dulu lah..hehe..
masa awal November 
aku pergi kursus kat Perak
belajar tentang Padi 
memang bez sebab enjoy ja dengan staf2 kat ofis..hehe..
yang paling manisnya aku dapat balik PERLIS...
negeri kesayanganku 
maklumlah hidup merantau jarang dapat balik..huhu..
masa tu aku balik untuk RAYA AIDILADHA..
dapatlah balik beraya kat PENANG sekali..
bez2 tulah saat paling bahagia
dapat berjumpa dengan family tercinta..hehe..
pastu yang manis lagi dapat jumpa buah hati lah..haha..
bez jugak la sebab banyak gi jalan2 tengok wayang..hehe..
itu jela kot untuk bulan ni..
haa 
lagi satu masa bulan ni bos aku banyak gi kursus so tak banyak sangat kerja so mesti lah bez jugak..hehehe...
hmm apa erk yang PAHIT..huhu..
pahit tak da sangat kot bulan ni..
manis ja banyak..hehehe..
yang ujung2 ni ja pahit cikit sebab banyak kerja..
arghhh..
hehhe..itu saja dari AYU...


3 comments:

fara said...

thankz ya!!!http://blogkufara.blogspot.com/2011/12/senarai-blog-segmen-l-pahit-manis_01.html

are_lin@yu said...

most welcome...;-)

9n0L4 said...

kiut la ayu dlm entry ni. mcm kanak kanak riang. ;)