Thursday, 8 December 2011

Segmen CP | Jom Jadi Kawan!

join segmen lagi tengah2 hari ni..
hehe...
senang ja nak join ni..
so kalau korang nak join klik SINI yer...
ok ni syarat2 nya..
senang ja kan...
so jomla join ramai2...

  •  Buat Entri Bertajuk : Segmen CP | Jom Jadi Kawan!
  • Copy banner di atas dan link ke entri ni.. 
  • nak tag kawan boleh, taknak tag takpa.. tiada masalah..
  • follow blog cp kalau sudi.. =)
  • hantar url entri anda ke entri cp.. full url oke..contoh kalau yg mcm nih jer korang hantar cp tak terima.. 'www.littlequeenstory.blogspot.com' .. kena hantar url entri, bukan url blog.. harap paham.. =)

8 comments:

pRincess sleeping beauty said...

salam kak lina!!
dri segmen ni...
maera follow cni...

http://dyja129dyjaw.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

hanna said...

singgah sini..
dari segmen yang sme...
salam perkenalan...

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/senarai-jom-jadi-kawan.html

Fendy said...

salam perkenalan dari blog fendy
singgah dari segmen yang sama....

jom singgah blog fendy yang tak seberapa..

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

Ummi_R❀salici❀us said...

singgah sini...
salam kenal !! :)

Nurhasliza Jeffry said...

HAIII! DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA.. SELAMAT BERSAHABAT! ;)

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

Cik Aya said...

Haiiii dtg dari segmen sama..followw sini awakkk!!!jemput singgah ke my belog..jom follow balik..salam perkenalan yaaaaa..

skyjuiceforever.blogspot.com

Arifah AM said...

Singgah dri segmen yang sama. dah follow awak. jemput singgah ke blog saya. :)

http://littleprincess251.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html

syamsyam said...

dari segmen yg same :)
done follow :D
follow me back ok tq ^^

http://shoya96.blogspot.com/2011/12/segmen-cp-jom-jadi-kawan.html