Thursday, 29 December 2011

3 year Annivesary

27 disember relation aku and anip cukup 3 tahun..
huhu..
kebetulan ari tu jugak aku sampai balik dari Perlis..
so ktaorang tak boleh celebrate lagi..
tengah gawat..
haha..
so kitaorng g makan jala..
huhu..
balik tu dia buat suprise aku ingat hadiah pun postpone jugak..
rupa2 nya dia dah beli..
huhu..
aku ja tak bagi lagi..
yela balik ari tu aku busy sagat tak sempat nak g cari..
aku dapat purse..
hehe..
macam tau2 ja purse lama aku dah buruk..
hehe,..tq My Luv..;-)..

p/s : suka sangat2..nak wat suprise jugak la..hehe

6 comments:

QASEHNYA RANIA said...

mudah2an akan berkekalan hingga akhirnya..amin

CINTA UNTUK KITA said...

jaga hubungan tu betul2.. ;p peace!

are_lin@yu said...

tq for wish..hehe..amin..

Mizz ErMa said...

misti c dia pon akan epy bila tuan belog kasi suprise jgk..hehe

are_lin@yu said...

heheehe mintak2 mcm 2 jgk...xtau lg nk sprise apa..huhu

Nerdy Zuera said...

Wah.. tahniah2..