Thursday, 22 May 2014

Budak ni dah 25 tahun lah!

Salam semua..
Alhamdulillah sempat jugak nak siapkan entry..hihi..ok hari ni kita nak story sikit..ada budak tu dah bertambah umur lah..hehe..

kadang rasa macam cukup matang kadang rasa macam tak cukup umur lagi.haha..sedar tak sedar dah 25 tahun!sekejapnya masa sekarang kan..kalau zaman kanak2 dulu rasa lambat ja nak besar.hehe..seakrang dah besar rasa aihh cepat betul sekejap ja setahun berlalu..


ok kita tempek sikit budak 25 tahun ni!hihi..besar dah besar dah cuma tinggi tu tak berapa.haha..sekarang bila duduk dengan adik2 dorang dah tinggi dari kakak la..kita pulak kena buli!huh..

sebenarnya tarikh besday minggu lepas. 14 Mei 2014..ada yang sama tak? so hari tu pergi kerja dendiam ja tak gitau sapa.haha..kononnya seganlah tu ;-P..sejak kerja ni time besday tak da rasa sangat dah pun..faktor umur kot..

ok sekian iklan pasal budak ni..doakan yang baik2 ya..inshaallah yang baik2 untuk kita semua..hehe


13 comments:

N.Aima K said...

ololo Happy Birthdayyyyyy

HeNRieTTa JoSe said...

happy belated bday ayu....moga behagia sentiasa...

HeNRieTTa JoSe said...

happy belated bday ayu....moga behagia sentiasa...

Kakzakie said...

Happy belated birthday Ayu.
Biasa kak long memang akan lebih kecik dari adik-adik..

nana kimie said...

shanteknya budak 25 ni,hihi.....epy belated besday dear!taklama jadi isteri orang pulak kan.heee.sekejapje masa berlalu =)

Cik Ayu said...

heppy belated birthday ayu..muda lagi tu 25 tahun. nampak muda takpe. hihi.. stay cun selalu tau :)

Diana Rashid said...

selamat hari jadi..:)

Harith Iskandar said...

ala baru 25 muda lagi tu... ;)

Ayuni (Kafudotoki) said...

Happy belated birthday n may Allah bless u always...

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt ulgthn dear.. =)

Deqla Norumara said...

nampk ayu kurus plak dlm pic ni..hihi.. tu kat pantai mana? syoknyee.. happy belated besday ye ayu.. 25 tu muda lagi..hihi..jgn risau.. :)

PetakBunga said...

hepi belated birthday

LYAfrina said...

happy belated birth ayu..
moga btmbah murah rezeki..