Wednesday, 28 May 2014

Bergambar di Atmosphere Seri Kembangan


Salam semua..Salam Israk Mikraj..

Sesi berjalan dan tangkap lama dah tak buat habit ni..hehe..tertiba teringat dekat henset sebelum ni ayu pakai samsung kamera dia memang suka sangat clear n cantik..pastu rosak tukarlah Lenovo sebab baru kan pastu murah n ramai cakap kualiti ok!

apa kan daya..bila dah beli kualiti dia tak berapa ok sangat..tak sampai sebulan ayu pakai henset hang pastu terus pergi tukar.tapi apa nak buat kan.terima ajo lah.hehe..ni antara berapa pic dari Lenovo kamera belaakng ok.cuma kamera depan tak boleh lawan samsung..hehe

ok jom layan beberapa street mural art dekat atmosphere seri kembangan..bagi ayu not bad sangat kreatif..sebab sendiri tak pandaikan nak buat ni semua..hehe kagum!

 Jom naik vespa,dok belakang eh?hehe

 nyenyaknya en anip ni tidoq..poyo ja ;-p

konon2 nak sandar la tu ;-p

 motif?tunggu tren nak pi Sydney!sampai ke cik abg oiii..hehe

pon pon pon..bapaku pulang dari kota..bapaku belikan kereta.hehe

Sebenarnya ada banyak lagi tau art dekat sana..yang suka kan art2 macam ni boleh lah pergi..tempat pun baru buka so tak ramai orang lagi bolehlah bergambar sakan..hehe..landmark belakang giant seri kembangan selangor..




20 comments:

Zara Nurhaidah said...

fuyoo ! kreatif ny !

Farah Waheda Wahid said...

akak juga yang tak lepas sini lagi...hik hik hik... dulu pun ada buat entri ni...

http://www.bubblynotes.com/2014/01/the-artsphere-seri-kembangan.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

bestnya lau ipoh ada tmpt cmni..

oh lenovo tak ok ea? baru nak cri stu.. ke ada jns2nya..huhu

Kakzakie said...

Kakak belum pernah berpeluang lagi menikmati art macam ini Ayu.

Tengok macam real kan:)

Ratu Hatiku said...

Cantik gambar2 nie... Akk blm pernah smpai lg sini..nnt blh la bwk ank2 ke sini... :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Boleh pergi juga ni. Dah tak jauh.. :-)

ewanthology said...

1st time dgr nama tempat tu

Ayuni (Kafudotoki) said...

unik!

nana kimie said...

Ramai jugak yang share pasal tempat ni.hee..untuk yg suka bergambar seronokla p tempat camni...boleh tunjuk bakat skil bergambar sekali.heee

Deqla Norumara said...

wahhh cantik.. mcm real jer nmpk.. teringinlah nak p snap2 sana..hihi.. eh ayu seblm ni pakai lenovo model apa? deqla pun pakai lenovo gak nih.. setakat ni ok.. hrp2 ok la smpai bebila..huhu..

HeNRieTTa JoSe said...

Cantiknye...mcm yg dekat ICT kan...

lia said...

nak p tp x p lagi ha3.... da pernah lalu, singgah x lagi ;P

PearlVelvet SueQys said...

mmg menarik. Saya dtg singgah bila cuti2 sekolah !

LYAfrina said...

serius cantik ayu

Amanina Mads said...

tak pernah sampai lg ayu. hehe. cantiknya tempat. kreatif sungguh

N.Aima K said...

uu i loike lah..

Fiza Rahman said...

Cantik lah. Tak pernah ke sini lagi.

Nour Adieb said...

wahhh, sngt kreatif!!!

Cik Aini said...

cantik lah Ayu..suma pic cantik.org pun cantik =)

Rosmiza Ali said...

Hai Ayu! Lam tak singgah sini. Tau2 dah bertunang.. Hehe.. Macam best jer tempat ni utk berphotoshoot.. Btw, ayu guna lenovo model apa? Hubby Mieza guna lenovo gak.. Model K900 tak silap.. Ok jer setakat ni.. Dah setahun lebih dah kot.. Takde lagi masalah hang2 ni.. Paling menang bateri dia lah.. Tahan lama sangat.. Tapi kalau utk snap pic Mieza prefer lagi iPhone5s Mieza.. Hehe.. =D
Rosmiza Ali Official Blog™