Saturday, 2 November 2013

BE Xperia Z1 menjadi igauan!!

Salam semua..

alhamdulillah masih diberi nyawa di hari yang mulia ini..moga hidup kita sentiasa dirahmati .Amin.Amin.Amin..doa sama2 k,sama2 dapat pahala moga yang dihajati dimakbulkan..

buka akaun nuffnang semalam ada 2 BE baru,tapi mata tertumpu dekat Sony Xperia Z1..


baru tengok Ahad lepas sempatlah membelek deakt maxis centre sambil tunggu dorang clearkan nama ayu.memang terus jatuh cinta.mana tak nya memang sesuai sangat untuk orang yang suka bergambar ni hah..hehe..kamera 20mp,waterproof lagi..fuh meguji keimanan betul.hehe..


dah try hari tu,sekali shoot boleh snap 30x.wow memang menarik kan..katanya boelh tahan dalam air dalam 30min tapi tak tau lah ok ke tak kan.takut jugak shot mana2 naya ja.dah la mahal kan.hehe

tapi nasib dapat tahan lagi nafsu tengok harga tak sanggup nak beli,2k jugak rasanya.so bersyukur lah dengan apa yang ada..hehe..kalau harga jatuh banyak sikit nanti baru kita beli eh..;-)




33 comments:

Adam Faiz said...

Tahniah untuk BE tu :)
New Entri : Final Exam dah Tamat !

Nurfaezah Abdullah said...

mahalnye o.O

cik didiey said...

smart!!! kalau dpt mmg melompat gembira lah ayu kan..hehe

luckily didiey jenis xkisah dgn hp. xkisah guna hp apepun. skrg cuma guna samsung galaxy fame. apa yg terbaru kat pasaran didiey xamek port..hikhik

Mimi Azirah said...

Huhu..kompom gambar cntik snap gune xperia z1 nih...tgu rege jatuh merundum bru beli kan ayu

ejulz said...

bertuahnya ayu. :)

Cik Nur™ said...

apa lagi ayu..sambar satu la..hehehe

Rosmiza Ali said...

Bab water resistance tu yang buat tertarik.. hehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

nn lylyn said...

beli jgn xbeli =)

the malay male said...

hebat ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah ayu =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah ayu =)

Solehah Shamsuddin said...

wow, boleh masuk dalam air tu.hebatnya. ni kalau jatuh dlm air ke ataupun nk gayut masa dlm laut, bolehlah ye.hehe

Pykaa Pdott said...

Cntik kan . Pyka pon ade tgk rituh . Tringin jugakk . Tapi mahal lg . Tggu harga jtoh nnt bru boleh beli kot . Hee

BERT said...

akak ngidam betul nk beli sony ni tau huhu.. nak pau cik asben lah hehehe

Deqla Manjew said...

mmg cun.. paling best tang kamera tu la eh.. tp harga pun cun gak.. hikhik...

Chenta Ummi said...

so far sy pelbagai jenis hp ni.. sony mmg gmbr n sound cantek... i like!

Cik Aini said...

haishh
kalo g tgk mmg boleh gila ni Ayu..dok tahan je xnak tukar enset..biar lah pakai enset S2 tu smp reput.hahaha

Jue Derella said...

beli jgn xbeli... hahaha

ejulz said...

Terima kasih kerana sudi komen kat blog Ejulz. Lihat senarai pengomen tegar kat blog Ejulz.. "Pengomen Tegar bagi Bulan Mac hingga Oktober 2013"

Chic Na said...

memang menjadi idaman ni Z1.. tp apekan daya.. bak kata ayu bersyukur je apa yg ada kan.. hehe..

Haryati Faizal said...

tahniah ayu...

NoEn said...

alhamdulillah rezeki...akak pun berkenan zuga dgn xperia z ni

PearlVelvet SueQys said...

morning & singgah pagi membaca !

Masha Meisters said...

hoho...mahai la...memg tak mampu...hihi....tahniah :-)

Cinta Misteri said...

best best best.....tp takpe Ayu. hp biasa skang pown dh boleh bawa masuk dlm air, beli waterproof cover, murah jer.

Yumida Huda said...

wah cpuv..tahniah ayu
moga sentiasa dimurahkn rezeki

LYAfrina said...

waa..congrats ayu..rajin promot ni..nanti mesti upnyer earning..

Mrs Velentine said...

kawan MV ada beli Mmg best

Zuraidah Butang said...

wah beshnye water proof..tp tu lah..tak selalu pun ke laut,..ehhe

hana hadi said...

kalau hanset yang bleh bawa masuk dlm air pun, hana xberani nak buat mcm tu..

QasehnyaRania said...

tahniah

nik ros said...

tahniah.moga bertambah BE nyer

mama3heroo said...

canggih kan hp tu..x dpt beli , dpt pegang pun jd lah kan