Wednesday, 20 November 2013

blog berwajah baru flashback zaman paling dirindui ;(


salam semua...


rasa lama sangat menghilang..hari ni baru sempat nak conteng2 sikit blog ni..mencari mod baru.hehe..dengan itu blog pun pakai baju baru.hehe..kali ni ayu tempah dekat Sha ..saja nak ambil kelainan nak rasa ada kematangan sikit sesuai dengan umur 24 tahun ni.hehe..

inshaallah ayu cuba BW ya.asyik tertangguh ja.. macam2 benda nak kena settle.tapi sempat lagi terfikir zaman kecik2 dulu..tu yang paling rindu sebenarnya..banyak flashback balik bila dah meningkat dewasa ni. ;-)


ni yang ayu terkesan sangat sebenarnya..tatkala makin membesar ni,abah dah semakin berusia.masa ayu dengan family pun dah kurang sekarang.itulah pengorbanan hidup kan.sebagai anak sulung macam benda nak kena fikir untuk keluarga.

segalanya ayu plan.inshaallah apa saja untuk family ayu cuba buat yang terbaik.sebab tu Allah lambatkan jodoh ayu.tanggungjawab keluarga masih terletak di bahu ayu..so inshaallah kalau ada rezeki adik ayu nak kahwin dulu ka.kahwin lah.hehe..

bebelan panjang pulak kan.. ok dah cukup time flashback masa untuk looking forward pulak.hehe

kataAyu:nak melawat kawasan mana yang sempat.hehe




30 comments:

nanakimie said...

wah cantik2!

takpa ayu,moga ayu mendapat ganjaran yang hebat dariNya:)

Deqla Manjew said...

wahhh.. terkezut bukak blog ni.. sgt comei.. sape editkan ni? nak edit jugaklah..heheh..

psstt.. rindu sgt kat ayu tau..

Deqla Manjew said...

ehh.. entri ni mmg xde tajuk ka?? huhu

Nurzakiah Hanum said...

memory tue

aizamia3 said...

Moga ayah kita semua sihat dan kuat dalam menjalani kehidupan seharian hendakNYA.

Farah Waheda Wahid said...

wah dah berwajah baru, comel comel.... tapi bila flashback macam ni memang automatic hati jadi sayu...

Nazayiena Ayiena said...

Semoga sentiasa jadi anak yg sering berbakti pd ibu bapa dan keluarga.

Shark Kay said...

amin..
smoga semuanya tercapai nnti apa yg dihajati.
gud luck :)

Kakzakie said...

Bila dah berumahtangga bukan tak boleh bantu keluarga Ayu... boleh aje dan mohon dpt suami yg bersefahaman..

Kesuma Angsana said...

cantik2 KA suka ...

Rosmiza Ali said...

Wah! Blog dah berwajah baru! Dah makin cantik dah blog Ayu! ^_^
http://miezashaklee.blogspot.com

Karukord jagau said...

blog canteek... :)

Nurfaezah Abdullah said...

xpe ayu, bw pelan2 :) asal ayu x hilang terus sudah hehe.

Yumida Huda said...

penuh kenangan kan ayu bila kita tgk gambar2 lama

Yana Libra said...

lebar senyum..hehe :)

Pykaa Pdott said...

Sis bg link dayre nama sis tuh . Pyka nak follow .

Cik Nur™ said...

santeklah blog baru ayuuu!

Cik Aini said...

cantik..
wajah baru..baju baru..mood pun baru kot :)

**smp bila2 pun mereka tetap insan teristimewa di hati kan :)

ejulz said...

kemas je blog ni.. blog ejulz serabut.. hehe

hana hadi said...

sangat comel blognya..
hana plak terkebil2 blog ayu ke ni.. hehe

aine ainun said...

Assalamualaikummmmmmmmmm

Ada orang tak
ada orang tak...=)
Yea...akakpun camtu...blog berubah wajahpun mempengaruhi mood n semangattu..=)

izan mama mia said...

tebal misai ayah ayu...

ehe..sayangi mereka ayu...selagi masih boleh jumpa bertentang mata

Sayangku Zie said...

emmm masa berlalu sangat pantas..

kayyana said...

cantik blog ayu.. hehehe.. biru gitu..

PearlVelvet SueQys said...

Slm singgah pagi & clik2 nuffnang lg !

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
ciksu pon anak sulung..

blog ni mesra ceo tak ayu?
ciksu suka design dia

nik ros said...

jodoh semua ketentuan Allah kan. lambat tu ada la sebab2 dia. semua yg terjadi pasti ada hikmahnya.

LYAfrina said...

hehe..kemain sengeh tu ayu..

itulah nostalgia y amat dirindui kan..

tuntutan hidup masa kini.. masa lbh byk diluar dr dirumah..

Amanina Mads said...

bila jd anak sulung ni banyak tanggungjawabnya pada keluarga. sama2 kita menjalankan kerja itu :)

Chic Na said...

takpe lah.. tiba masa kita utk berbakti kat diorang pulak kan..