Friday, 12 September 2014

Kambing Panggang Golek Madu

Salam..

untuk sesiapa yang tinggal area Selangor dan Kuala Lumpur yang ingin perkhidmatan Kambing Panggang Golek Madu boleh hubungi Syaheed(Boy) 0129804608 untuk tempahan.

setakat ini rata-rata yang sudah mencubanya sangat berpuas hati.segala resepi untuk kambing golek ni direka khas oleh usahawan muda ni.alhamdulillah semakin hari tempahan semakin banyak bila ramai yang dah mencuba air tangan tokey ni hehe..

segala jenis majlis keraian di terima seperti akikah,tunang,kahwin,majlis untuk korporat,kerajaan,swasta mahupun persendirian.kalau ada yang nak tempah boleh lah call ya..cakap nama Ayu manalah tau kot dapat diskaun..haha..

Dibawah antara majlis keraian yang mengambil tempahan dari Bro Syaheed..








Untuk tempahan

Syaheed(Boy) 0129804608
Selangor,Putrajaya,K.lumpur

boleh follow blog dorang kat sini KambingPanggangMadu

Untuk tempahan luar boleh contact Syaheed jugak.kalau nak tempah call la ya ;-) inshaallah dijamin sedap,murah dan berkualiti hehe ;-)

19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

terbaik

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Memang kena dengan selara lah kambing madu ni..

nuyui a.k.a miss YUI said...

dpt ni mmg tak toleh belakang..ekekek

lia said...

wallaaaa mmg nmpk super nyummehlicious sgt...

Ratu Hatiku said...

As salam Ayu... lama akk x jengah sini.. sihat ke?
Nmpk sdp je kambing tu... akk x mkn kambing uhuhuhu

Diana Rashid said...

terliur tengok..suami akak penggemar kambing nih..

Pykaa Pdott said...

pergh sedapnye sis , en tunang pyka mnat sgt la kmbing nie . haish .

hana hadi said...

Bestkan kalau ada majlis malam buat kambing golek ni. pergh.. sedap2

PearlVelvet SueQys said...

Salam Singgah ! lama x ke sini...sedap tu

Anonymous said...

Assalam Bro Syaheed...

Time ksh x terhingga tuk service n hidangan yang cukup2 menarik n sedap... Mmg THORBAEKKKKK....!!!!!. Alhmdlh...hampir semua tetamu jemputan sgt berpuas hati & memuji Kambing Panggang Golek Madu nie..daging nyer lembut, sos yang sgt sedap & coslow yang diberi percuma tu pon mmg terbaek... Menyesal lak order 3 ekor kambing jer event ritu...sekejapan habis n licin.. hihihihihi... Pasni confirm...my hubby ckp nk repeat order lebih2 sket.. Thanks brO... Mmg berbaloi-baloi....

Chegu Anuar said...

Terbaekk.. Terkedang ja kambing tu.. Mesti sodap niii

Chegu Anuar said...

Terbaekk.. Terkedang ja kambing tu.. Mesti sodap niii

Riesa said...

nampak sedap sgt tu!!!hihi

Feel free Jom like FB PAGE Riesa ye...
https://facebook.com/kopiahkaitriesa

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Amanina Mads said...

xpernah try lg ni.. semoga murah rezeki dia :)

miSs sHAzliN sAhaRI said...

aiiii ayu,...hihihiiii...

Noriza MiracleVitamins said...

sedapnya kambing tu duk golek2 kena bakar

Time Traveller said...

Huhuhuu... terbaik ni... tetiba rasa nak jadi tamak .. nak order kat rumah makan sorang2 sekor kambing tu hahahah :P

QasehnyaRania said...

alahai dapnya..