Tuesday, 25 November 2014

Walimatulurus

salam semua..

lama tak update blog rasa janggal pulak.tula tinggal lelama lagi kan hehe..Alhamdulillah kurang lagi sebulan bakal upgrade status hidup dari bujang kepada isteri orang.sebenarnya tak ada kalut sangat nak prepare semua sebab awal-awal lagi dah cuba settle kan semua.tinggal nanti lagi seminggu sebelum majlis baru nak settle buat hantaran and doorgift.

so tak dalah gelabah lain macam kan fikir banyak benda tak siap.ayu ni jenis eksaited awal-awal ja bila last2 nanti dah malas tu yang sedaya upaya siapkan awal.6 bulan sebelum kahwin dulu tak dalah rasa pape sangat.yang tau ok dah nak kahwin.settle kan semua benda pun macam tak ad aperasaan ja.haha

bila lagi sebulan nak kahwin  ni baru lah rasa lain macam sikit.lebih kepada perasaan sendiri.neves kot.tapi inshaallah masih mampu kawal perasaan lagi takut bila time nak nikah tu ja darah gemuruh naik hehe..

kepada yang dekat2 nak datang majlis ayu sila lah ya.jemput hadir ;-)







14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

LYAfrina said...

Lya doakan moga semuanya bjln lancar & dipermudahkan

Nur Inani said...

tak lama dah nak tukar status. :)

nana kimie said...

Alhamdulillah!Tahniah bride-to-be :) Olo....sama tarikh dgn kawan nana..kalau x boleh g,hihi..apapun semoga dipermudahkan semuanya Ayu ^^

BaNu Syah said...

selamat bergelar isteri orang tak lama lagi yer ayu ;)

ewanthology said...

tahniah, semoga berbahagia dunia dan akhirat.

nuyui a.k.a miss YUI said...

Tahniah ayu =)

Mohd Anuar Saed said...

Wah. Tahniah LA ayu n En.anip. semoga bahagia selamanya Dan kekal ke Anak cucu..

ma ❥ said...

wah tahniah2. semoga dipermudahkan

hana hadi said...

sama lah kita xlama lagi nak menamatkan zaman bujang. tapi mcm xda apa2 berlaku pun relax ja. hehe mak yang urus awal2 lagi.. hiasalah hidup di perantauan
6/12 ni :)

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Amanina Mads said...

tahniah ayu ! tak dapat la nk mai tapi harap2 semua berjalan dgn lancar. xsabar nk tgk gambar pengantin :)

QasehnyaRania said...

time ciksu blk kg tu..
tak lama dah :)

Yana Libra said...

tak lama dah :)