Monday, 18 August 2014

Alhamdulillah ;-)

Salam syawal semua,sedikit lewat nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kalau ada salah dan silap harap maafkan ya..

Alhamdullilllah syawal bermula dengan baik walaupun bulan ni asyik tak sihat ja tapi syukur atas nikmat yang lain.

Alhamdulillah 6 syawal hari tu selamat menjadi tunangan orang.dugaan badan tak sihat apa pun tak boleh buat nasib lah ada saudara datang tolong mama.. tidak kesian jugak mama sorang2.. nak gagah tolong memang tak larat sangat2..

Syukur majlis berjalan lancar seperti yang di rancang semuanya dipermudahkan.pelbagai cara kan rezeki dariNya..Alhamdulillah banyak nikmat yang tidak kita duga.jadi kena belajar untuk bersyukur hehe


Alhamdulillah saat bergelar tunangan orang bakal mak mertua insyaallah ;-)

masa ni en anip macam blur orang pakat panggil masuk nak senyum pun tak boleh dah haha.first time kan jumpa saudara semua nak pulak masing2 suruh buat gaya macam2bertambah panik la dia haha..last sekali baru ok

all my HERO hehe..mama dengan ayu ja perempuan pasni meriahlah mama 
dengan menantu perempuan menantu laki sorang jala ;-)

pasangan 8/2/14 & 2/8/14 tak plan sebenarnya semua kebetulan terbalik dengan 
tarikh adik tunang..senang nak ingat tarikh lepas ni hehe

outdoor shoot candid2 ja ni Alhamdulillah semua dipermudahkan sepupu dan kawan2 sendiri ja
pakat nak tolong tangkap pic.

idea en anip la ni ala2 selfie ..perut tu kena cover lagi makin kembang pulak nampak dia tu hehe

 entah gaya apa ni sekali tengok macam nak terbang ja.
apa2 jala tak terpikir apa dah mana yang disuruh ikutkan ja hehe

 aksi spontan..saudara yang banyak menolong belanja la sikit pic dengan dorang hihi

 fefeeling model sekejap edisi ayu&anip ;-p

last pic okla sikit2 kan banyak nanti tak larat scroll hehe..

Alhamdulillah selesai semua nya.pertolongan Allah tu kita tak jangka semua yang terjadi masa majlis ni semua last minute dari pelamin,photographer,saudara datang tolong2..banyak sangat benda yang tak di jangka dengan dugaan demam lagi tapi inshaallah bersangka baik benda yang pasti dipermudahkan.Alhamdulillah syukur...

inshaallah doakan persediaan untuk majlis nanti berjalan lancar ya..nanti yang dekat2 perlis tu datanglah kenduri nanti ayu jemput lain;-)

oh yaa kalau ada yang nak sewa baju,veil dan tudung yang ayu pakai tu bagi tau la ye.pakai sekali ja sayang pulak nak biar saja kalau ada yang nak beli atau tempah pun boleh ;-)

28 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik
tahniah

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. tahniah Ayue :)

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah, tahniah dear...you look so sweet suka akak tengok...

dunia murni said...

alhamdulillah.
barakallah sis.
moga perhubungan dalam rahmat dan jagaan Allah. dan dipermudahkan-Nya, insyaAllah.
seronok Raya kali ni ramai yg bertunang. =)

Si DauN CeRi said...

alhamdulillah... tahniah admin dah one step ahead.. hihi

Diana Rashid said...

tak puas tengok gambar2 Ayu..
cantik la..orangnye yang cantik..
Untung cik abang tu..heheh..
tahniah ye...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah bagus dah bertunang. Lepas ini bakal menjadi isteri pula. Semoga di berkati majlisnya.

Tihara said...

alhamdulillah, mudah segala urusan
salam raya dan maaf zahir batin :)

lia said...

wallaaaa siap ada outdorr pshoot lagi... chantek sgt baju...

TambahKetinggian.com said...

Alat Menambah Ketingggian
yang berkesan. 3cm-9cm dalam hanya 90 hari. Jaminan Wang Dikembalikan. Hanya di
TambahKetinggian.com.
Penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia. Beli yang original dengan
TambahKetinggian.com

ma ❥ said...

Cantik..ayu kalau nak tempah cam ne nak deal patern colour? Biasa lama tak nak ambil masa tempah.. Ayu whatspp sy blh? Sy jrg buka blog.. Ni no 01123114803

ewanthology said...

tahniah

Mizz ErMa said...

wah, diam2 dah jadi tunangan org rupanya..hehe tahniah tau, bila majlisnya? hihi

- said...

tahniah... dah bertunang :)
tengah darah manis le ni.. hehehe

Ibu Lala said...

Tahniah.

Ibu Lala said...

Tahniah.

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..
tahniah ayu =)

LYAfrina said...

Alhamdulillah.. congrats ayu..
Cantik sgt .. pic pom smua cantik.
Lya doakan moga hbngan kalian dipermudahkan utk k ikatan halal..amin

Si Matatajam said...

Tahniah Ayu.. Cantiknya Ayu hari tu yek... Baju ngan tudung tu pun cantik sgt

Yana Libra said...

wah..dah tunang ye..tahniah ayu..moga semuanya dipermudahkan ye :)

dugaan bertunang ni pun org kata banyak, jadi banyak2kan bersabar & bertolak ansur :)

nik ros said...

Alhamdulillah.tahniah yea. cantik sgt tunangan org ni..hihi

nik ros said...

Alhamdulillah.tahniah yea. cantik sgt tunangan org ni..hihi

Rosmiza Ali said...

Selamat bergelar tunangan orang Ayu! Cantik baju ayu pakai tu.. Nanti majlis jangan lupa jemput tau.. =)
Rosmiza Ali Official Blog™

Deqla Norumara said...

selmt bertunang ayu.. amboiii kalah pengantin siap berphotoshoot kat outdoor. n berinai di tgn. haha :p

dya bunga said...

tahniah ayu!!! nnti kawen jgn lupa jemput dya ye..hehe.. cantik sgt ayu..

Pykaa Pdott said...

baru prasan post sis yg nie . wahh sis dah tunang ?? tahniah sis . cntik sgt tao :)

miSs sHAzliN sAhaRI said...

wowowooowww..snyap2 eh...neway even lmbt, still nk congratez u all...

Noriza MiracleVitamins said...

Semoga ke jinjang pelamin