Tuesday, 22 July 2014

sedar tak sedar dah 3 bulan!

salam semua salam 24 Ramadhan..

sedar tak sedar dah nak habis ramadhan kali ni.ya Allah tersangatlah cepat masa berlalu..agak buzy jugak tahun sedar tak sedar nak masuk bulan 8 dah!

mungkin semua pun rasa macam tu jugak kan.dan sedar tak sedar jugak dah hampir 3 bulan tak update blog! pantas nya masa berlari..hehe ada yang ingat ayu lagi ka?

selama tu jugak lah blogwalking pun dah ke laut!mana yang ja terjah tu pun jadi silent reader hehe.nak raya ni baru lah nak sempat kunjung mengunjung..hehe

oklah tak nak membebel panjang,sempena bulan baik jom kita audit diri,moga Ramadhan kali ini lebih dari yang lepas dan moga kita bertemu ramadhan yang akan datang.

fikir yang baik2,bersangka yang baik2,inshaallah yang datang pun baik2 ;-).

17 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

Hihi

cpt je berlalu

Selamat hari raya ayu..

Nurzakiah Hanum said...

cepat kan masa berlalu

Si DauN CeRi said...

hey.. salam Ramadhan kareem.. hari ni sy rajin sket nk blogwalking. hehe

QasehnyaRania said...

sibuk ayu skrg.
bila balik balik oelis fik?
nek bas atau ketapi?

salam ramadan buat ayu sekeluarga

Mizz ErMa said...

dah 3 bln ke ayu x update blog? hihi sy pon xprasan sbb cpt sgt masa nie berlalu..

Kakzakie said...

Oh.. lama juga Ayu menyepi nya..

aizamia3 said...

Selamat kembali memeriahkan dunia blog.. ;)

Kesuma Angsana said...

Ucap Salam Aidilfitri , mohon salah silap dimaafi,
Terkadang kita bicara dan menitip kata, Yang terkadang mengguris rasa, Walau menyepi seketika, Ingatan itu tetap ada. Terima kasih terus menyokong KA , Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari KA sekeluarga

LYAfrina said...

tu la..lama benor ayu myepi kali ni

salam ramadhan n selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin

ewanthology said...

selamat hari raya aidilfitri.

Cik Aini said...

ai pun 2 bulan x buka blog Ayu..ntah apa dah jadi.hahah

selamat ari raya Ayu
maaf zahir batin na =)

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat hari raya ayu,..maaf zahir batin,,,

Amanina Mads said...

cepat betul masa berjalan skrg ni..

selamat hari raya ayu! maaf zahir dan batin. balik beraya pnang x? hehe

Ain Dzaya said...

selamat hari raya kak ayu :)

Cinta Misteri said...

Hye Ayu... akk ni lagilah. More than 6 month kot tak update blog. No baru nk start semula. Harap mood baru ni stabil.
Talk terlewat nk ucap Selamat Hari Raya.

nik ros said...

mmg sgt cepat masa berlalu.dah lama nik tak blogwalking.ni baru sempat nak terjah blog org lain

Noriza MiracleVitamins said...

kalau tak update blog memang rasa lain macam je kan!