Monday, 16 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......


First time buat segmen ni..
sempena dah genap setahun berblogging hari tu,
harap-harap ada yang sudi join ya ;-)


Syarat-syarat penyertaan :

1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....
(sambung kan ayat itu contoh:saya blogger dari Selangor)
2.letak banner diatas dan link kan ke entry ini
3.Follow Blog Ayu dan Queensbox jika sudi ;-)
(jika follow bagitahu ya,Ayu akan follow balik)
4. Taq seorang kawan anda
5.Tinggalkan link entri di entri Ayu ini.
6.Siap!..mudah tak?hehe


kalau rajin tulislah area mana,
manalah tau ada kawan-kawan blogger  
boleh datang raya..hehe

  
Segmen tamat : 12 August 2012
(11.59 p.m)


Ada sesuatu untuk anda yang bertuah,
Ayu akan pilih 2 blogger dari negeri yang terbanyak
 (nanti Ayu senaraikan bila sudah tamat segmen ini untuk mudah anda BW) 




2 hadiah lagi blogger  dari negeri lain yang Ayu buat cabutan nanti..;-)
 kalau ada rezeki lebih Ayu tambah hadiah lagi ;-)


Jomlah join ramai-ramai,first time buat..harap kawan-kawan support ya..hehe
Hadiah Ayu biasa saja tau,tak grand mana pun,ikut kemampuan..hehe




Kata Ayu :Sedia maklum hari Sabtu dan Ahad Ayu cuti tak dapat BW.Kalau lambat follow n singgah maaf ya..lambat pun Ayu akan terjah jugak ;-)

198 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

alamak! mlm kejap lagi nak habis dah..ala ayu.. tarik la tarikh tu sampai esok.. kyra nak join.. tp kyra ada meeting skrg! :(

nanieydotcom said...

yeayy da join

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

yeah..tggu kedatangan kte org ayu :)

Anonymous said...

Nisa join..:D

http://ciknisa89.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

CINTA UNTUK KITA said...

hahahaha mfkn shbtmu ni ya ayu..tak prsan tarikh..hehe ogos rupanya..hahah! esok kyra jnji kyra join..hehe bubye..

~Cik Sweety~ said...

yeah... mlm nnti sweety up entry..(^_^)

Misya Mialen said...

Slmt bersgmen dear:)

Miss N™ said...

best2..nanti nur join..tgh bz sikit ni..tgggguuu..!

Si Matatajam said...

Nnt akak join na..

Liyana Anuar said...

http://yanalibragiveaway.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-johor.html

hehe~

Cendol said...

naseb baik ogus..terkezut jap ingtkn julai..hehe
okay nanti Cendol akn cube menjoinkan diri utk support ayu ye..
^__^

Taufik said...

hai Ayu, saya dah follow!
tapi malangnya saya tak punyai kesempatan masa untuk memintal kata dijadikan entry untukmu
harap kamu terima perihal ke-follow-an saya ini
sekian

Unknown said...

nnt cuti,...mama bt entry yaa..

Unknown said...

ok... deqla bakal melapor diri nanti... support ayu!!! :)

Unknown said...

@CINTA UNTUK KITA
eh kyra.. kan bulan ogos tamatnya tu... hihi...

dieyna said...

selmt join segmen.. klu sempt akak join yer..

Unknown said...

join :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

join..jemput singgah bLog!

Unknown said...

deqla dah joined!!! hihi join mlm ni gak la.. sbb esok takot x smpt...

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Salina Mat Isa said...

12 august rupenya..ingtkn july td..insyaAllah join nnti ye..

Unknown said...

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

join!

Unknown said...

Assalam..sy dah follow dan join segmen..:)

http://cahayakukasih.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari.html

Chic Na said...

join sudah. :)

http://thecoklatblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Miss Chocolate said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

id:Miss Chocolate

id FB:Ena Amir

Mrs Velentine said...

join http://msvelentine.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH t yui join ea dear..

PERMATABIRU said...

saya join..
http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

lelamaisara said...

Tunggu nanti akak join ye..:)

Reena Sidek said...

Ayu... sy join (^_^)

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

D' Feyza said...

zati join ! http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

CINTA UNTUK KITA said...

ayu kyra tepati janji..hehe :)

join jugak ni..

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Lina said...

dtg join segment cik ayu dan sudah follow jugak

http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

sudah jOin .

http://dieksha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

haryati said...

salam ayu!

Yati join dah!!!

http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

UmmiSyarni said...

join jugak :)

http://ch0ch01ic.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Cik Rose said...

salam Ayu, Rose join ye :)

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

AINI CHE DIN said...

saya join and sudah follow blog ayu..salam kenal

http://ainichedin.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nur anis said...

ayu..saya dah join..

http://sayanuranis.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Miss N™ said...

ayuuuuuu...!

nape cepat sgt tutupnyaaa...? baru nak join..huhuhuhu

semalam bz.....

hari nak join tgk2 dah tutup..huhuh

Miss N™ said...

Ya Ampunnn...!
nur silap bacaaaaaaa..!

rupanya 12.ogosss..!
haisssshhhhhh...!

maaf ye cik ayu comel..
silap nur..hihihih

gopoh sgttt.

jap2 nak joinkan diri.hikhikhikhik

#maluuuuuu...!

Miss N™ said...

@Deqla manjew nur baca komen kyra lah yg nur pun ingt dah tutup..kihkihkih...!

bila baca jelas dan kuat2..baru nur perasan..bukan bulan 7..tp bulan lapannn..hihihi

Kakzakie Purvit said...

Ramai dah join tu ayu...

Miss N™ said...

Yeah..dah join..!

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

lelamaisara said...

Ayu dah join..

http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

lia join ! :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Miss Syahbanu said...

joinnnn yer

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

wana wazm said...

hai ayuu. sy da follow blog awk. insyaAllah,nanti sy akn join segmen ni. follow me back keyh^^. tq

Anonymous said...

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

Nisha said...

http://misskpoppers.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Noor Atikah Ramli said...

join !

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Anonymous said...

insyaallah KA join yek

NoorBieLover said...

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

sy join & follow..

hazrinahalim said...

saya jOin jugak...!!

http://chickypompom.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

@Cik Nur
hahaha.. ramai yg rabun ni... gi pakai spek!! hikhik

ஜ miss klanika ஜ said...

itu . banyak tu sambutan . teruskan bersegmen :)

mia izzati said...

http://mizzmiaizzati.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Cendol said...

cendol dah join :)

http://bubukuning.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html MARI JOIN SINI DEAR..banyak hadiah menarikk

Unknown said...

join gak..


http://firdausf26.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-melaka.html

Masha Meisters said...

yeay! best3.....tapi lamba ckit eh.....:P

Anonymous said...

join..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

ツFaRhAn687ツ said...

jalan2 join segmen..

http://smilesokmo-687.blogspot.co.uk/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nursuriani said...

salam
hai!
:)
saya join gak neh! mai tgok erkkk
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

fardhila fawwazy blogspot said...

rjin ayu buat segmen;) nnti free dila join ye...

Noor Fatin said...

lambat lagi. nati saya join ok! ;)

Ruse Sulaiman said...

Akak join

http://ummi-iman.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Abang Karu said...

saya joint...yaayyy.....

http://karukordjagaus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nurul Says said...

aima datang lapor diri..

http://tsukinano.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Si Matatajam said...

Akak mai ni nak join:
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

saya joinnn sini. :)

http://ladybossmizzerra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Wasidah Sintim said...

join jugak~ ^______^

http://wasidahsintim.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

aNieS said...

cik Ayu i join and follow your blog.......
http://anieshandmadestuffstory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Masha Meisters said...

orait3....idah join nyah!

http://mashaaini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Cikrosecute said...

Nanti sis join..

Nyue said...

ayu....nyue pun dah join :)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Muhammad Fakhrurazy said...

Dato' nak join...

http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/2012/07/segman-ayu-saya-blogger-dari.html

cikeyrah said...

join ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Norul natheha bt mustafa said...

http://nnatheha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

JueHassan said...

join . hee . http://akuyangsemalam.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kelantan.html

Natasha said...

dah juin :)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Zaty Bakri said...

saya join...

http://scrumptiouslicious-zaty.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Salina Mat Isa said...

dah join:
http://suterasyifa.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-johor.html

jom join GA sy pulak :)

RiEsA said...

first of all...tq wat segmen nih...
secondly..saya dh join and follow!

http://chintariesa.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Kekzamanis said...

Hai Ayu! MM datang terjah join segmen ye.. Memang dah lama follow sini..

Jemput singgah ye!

http://pape-jer.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

http://miaduniaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

dah siap entry,..mai laa baca...ayue..

insan_marhaen said...

koi join weh...di tag oleh mama mia..

http://ummuainries.blogspot.com/2012/07/segman-ayu-saya-blogger-dari.html

sHaRiNa eLyaNa said...

http://opzzpinky.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z dh follow dua2 blog

miss z join :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Andi Sakinah said...

Kinah Join! Done follow Kak Ayu
http://andisakinah.blogspot.com/2012/07/k-segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hai ayu akak join :))

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Aimacomel said...

baby join dh segmen ayu ni ;)

http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

izz iizza said...

nak join..ti ya malam ni kalau ada kelapangan sy buat..:)

izz iizza said...

iza dh join..:)

http://izzdanceriteranya.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

BERT said...

dah lame follow ayu.. join segmen la plak ek hihi... sori lmbat juin.. :))

http://viniyamey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-negeri.html

Unknown said...

dear... cpt la buat list yg dah join ni..deqla nk terjah n follow dorang... :)

Mohd Najib said...

first time join segmen..hehe
salam mesra utk ayu :)

http://mohdnajib27.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

nah. :P

http://www.bonikacak.com/2012/07/saya-blogger-dari-bangladesh.html

Cik Ai said...

ayu...
ai menjoinkan diri bg support tuk org kampung.heheheh =p

http://miszpinkies.blogspot.sg/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

eMMe said...

Salam Kenal Ayu,

akak join tau!

http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-putrajaya.html

dya nasir said...

dya join
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

nak join

http://azumylini.blogspot.com

Dkna Abza said...

singgah melawat segmen kawan2 :)

Anonymous said...

insyallah akan join nnti!

~Cik Sweety~ said...

janji ditepati.. hihi

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya join ;)

http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

"CT CoMeL" said...

salam perkenalan....

Deq's Qienz said...

ayu sy join..hehee
http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

Assalam, datang dari negeri Di Bawah bayu...

http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

Unknown said...

hai ayu..join =)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Lokman said...

join segmen ini..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

yann miryann yann said...

dah join segmen nie jugak..kalo free singgah la kt blog ye..

http://yannmiryannlittlesunshine.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

yann miryann yann said...

http://yannmiryannlittlesunshine.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

yann miryann yann said...

done!join..

http://yannmiryannlittlesunshine.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

NuRuL eIzWaNi SuLaImAn said...

saya baru join..
http://eizwani.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

NuRuL eIzWaNi SuLaImAn said...

saya baru join..^_^
http://eizwani.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Anonymous said...

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

join sini + follow. :)

Emma said...

hye, da folow n da join.. hehe..

http://desserry.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui dah join..jemput jenguk ea AYU..

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

betul tak gtu? hihi..lama tak join mana2 ni.

mummyrinazone beauty said...

nk join nnt insyaallah join

♥♥PuanHarty♥♥ said...

http://kasihhannah88.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kuching.html

QasehnyaRania said...

lapor diri ;)

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

nursuriani said...

cik ayu :)
sy dah join

ney link sy tuk awk cek
act, awk jemput sy jdi sy tkejut igt awk tak dapat link sy kos sy oredy join awk nya segmen :) hihihi

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Noor Shahira Md Yusoff said...

JOINED

http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

nabila azmi said...

hi..follow sini..=)..

nurhafizahshaffril.blogspot.com said...

saya nk join=)
http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-gerikperak.html

Unknown said...

Join

http://sayangkuzie.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kedah.html

haz said...

me join too~ ^^

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nadia Elena said...

Hai Ayu cantik!!!

Selamat berkenalan! done follow kamu. saya join segmen ni. TQ! :)


http://nadiaelena.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

cik siti join..follow jugak..http://eimah2328.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

JOIN JUGAK (;

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/07/segmen-ayusaya-blogger-dari.html

Unknown said...

ayu..sy join :)

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

VenessaJane said...

http://imvenessajane.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

ayu, sya join n follow

Mrs Aya said...

ayu...aya join yeaa

http://skyjuiceforever.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Rose said...

Assalam

Saya dah join dan dah follow..

http://grey-hippo.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

tq

ejulz said...

kamek join.. hehe

http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

MAY said...

saya dah join..hehe..

http://mayandhanis.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kuala.html

Deary Ainn said...

Salam...dah follow and join :)

http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

MAY said...

sy bloger dr KL!=)


http://mayandhanis.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kuala.html

nazayiena said...

Dah join....
http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-putrajaya.html

Anonymous said...

thanks singga :D

mummyrinazone beauty said...

dah join dengan rasminya

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nono said...

Follow dan join dah :)
http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

TiranaAduka said...

salam...
saya join....

http://aku-saya-alam.blogspot.com/2012/03/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...

Salam perkenalan dari
TiranaAduka...
Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

From TiranaAduka.....: Darjah satu Merah - Sek.Ren.Keb..

Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

Wasalam..
Ikhlas,
TiranaAduka...

Unknown said...

Salam kenal.. :)

Nurul join..

http://www.siezuka.com/2012/07/saya-blogger-dari-kuala-terengganu.html

Unknown said...

syu dah join jgk..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/07/saya-blogger-dari-penang.html

tQ

Unknown said...

ok sy dah join Ayu....dr mesir :)
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Unknown said...

Done! Join!
http://shimasall.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Salam Kenal.
TQ :)

Unknown said...

eh ayu, mana list senarai peserta hari tu? deqla cari x jumpa pun..

sarah said...

salam perkenalan..ala dah terlepas..tapi tak pe, kak akan follow blog ayu..jom visit blog kak, kak juai baju raya...

: Capital N : said...

kita dh join..

http://nadhdiya.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Momo said...

join..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

shedameor said...

kak, sheda join :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

ain'syaa said...

ain join ^^

http://aenvanilla.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Makwe Kintan said...

ayu i join...=)

http://makwepakwekintan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Naz Eira said...

@babycomel


nak join :)
http://nazeera39.blogspot.com/

Nurul fara said...

join :)

http://bloomingblossoms-fara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Noor Fatin said...

dah join ayu! mohon check! kikiki

http://anakmama89.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

pet said...

pet join :) tinggal link.. ty :)

http://izzahpinky.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

admin said...

Hye Ayu, Saya join

http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Unknown said...

hai ayu..saya join..done follow already..

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

dieyna said...

akak join http://wardahilmu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Arina Shamsul said...

saya datang lapor diri :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

Salam.. datang follow & join segmen kat sini :

http://abuhanif186.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

gadisworld said...

chik as pun dah join..

http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Ayuni said...

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

nak join... boleh.....

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

Dah follow

nadia said...

nadia join dan follow sini

http://misshongki.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-negeri.html

Murni said...

Salam.

Comel blog ni. like3

Btw joined and followed!

http://duniaitusfera.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Cikgu Vina said...

sy join and follow ur belog =)

http://cheesecakecintahoneystarz.blogspot.com/

jaakechik said...

salam..jaa pon join tau! ni link!

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kelantan.html

Cempaka Kuning said...

CK join ye.

Id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

SuparMan SuaRez said...

Salam...Dengan Ini Saya Dari Sabah Mengisytiharkan saya Join Segmen Ini..Heee :) Dah Follow Dah kedua2 Blog

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Miss Harry said...

hai, farain dh join dan follow,,..
http://anisfarain.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kelantan.html

M@W@R Q@SeH said...

Ayu...akak baru berkesempatan join segmen ni...akak dh follow dua2 blog...

http://belogdaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html#axzz21Y1OEXiW

Sakura Aihana said...

Hana join yo

http://marsgreen.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Anonymous said...

saya join dan dh follow dua2 blog

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

DekNie said...

salam kenal...dah join gak...

http://www.dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Ciktie said...

hai, ayu..kiter join yae

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

THE AUTHOR said...

Malam ini join genap pukul 9.00pm..
Kena tag dari rakan blogger Deknie
http://dekniemyeyes.blogspot.com/
Salam kenal dan follow

yana yaya said...

j0in-2

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

yana yaya said...

j0in-2

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Unknown said...

join jgak ^_^
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/07/ayu-saya-blogger-dari.html

Bella Din said...

bella join jugak ^_^

http://bellagadisbiasa.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Nurfara Hani said...

nak join
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

aReLaN said...

ayu..nak tanya. negeri mana tu kiranya negeri menetap sekarang ke negeri kelahiran ke camne??heheh

aReLaN said...

saya dah join jugak. http://noruazuran.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Azee Hana said...

nak join....=)http://azievanilla91.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

-sheyr- said...

baru singgah sini..ternampak segmen neh lak..jadi nak join gak la..hehe btw slamat berkenalan =)

http://sayadanblog-sheyr.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kedah.html

nenot said...

nenot join n follow u :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deleted said...

http://hannah-hairul.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

NuRuL said...

NuRuL join Sini dari selangor...

Selamat berpuuasa..^_*

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Cik Atynn said...

saya join :)

http://atinbiah.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-kuala.html

Kakzakie Purvit said...

Kakak dari Johor Ayu

http://zakiepurvit.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-Johor.html

cikji said...

join :)

dari kelate


http://cikji.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mummy MM said...

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-sarawak.html

Unknown said...

remy join jugak.....

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html